HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

gepost door / zaterdag, 16 juni 2018
Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

Over smaak valt niet te twisten. En dat is zeker het geval bij het uitkiezen van het juiste behang. Was het vroeger nog zo dat op alle muren behang prijkte, vandaag de dag wordt behang steeds vaker gebruikt om een statement in het interieur te maken. En dat kan ook echt als je kijkt naar het huidige aanbod. Daarmee breng je werkelijk je interieur tot leven.

A.S. Création is echt een topmerk als het gaat om unieke muurbekleding. Behang in alle kleuren, soorten en maten en met prints die in vrijwel elk interieur kunnen worden toegepast. Eén van de collecties van A.S. Création is Titanium 2. Dit vliesbehang wordt hoogwaardige wandbekleding voor elke dag genoemd… Maar wat betekent dat dan?

Zoals A.S. Création het zelf zegt, zijn elegant vormgegeven motieven in combinatie met uni behang de basis. Dit zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Het vliesbehang is stevig, scheurt niet snel en is bovendien gestructureerd en heeft een matglanzend oppervlak. Hierdoor kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten en past het dus altijd in je interieur

In de collectie Titanium 2 ontmoeten zachte kleuren in beige en wit krachtige highlights in trendy bruin, petrol, zwart en metallic. Jouw creativiteit is leidend. En kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd bouwen op de kennis van Decokay. Niet alleen vind je daar de allerlaatste behangtrends in tientallen behangboeken, maar ook advies op maat, hulp bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid en eventueel de juiste apparatuur en producten om je behangklus zo goed mogelijk aan te pakken. En last but not least: het aanbod bevat heel veel behangmerken tegen internetprijzen!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It
BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +
 • 16 June 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe
  Vroeger kreeg elke nieuwgebouwde woning automatisch behang op alle muren. Tegenwoordig worden mooie gladde muren afgewisseld met echte eyecatchers van behang! Decokay heeft behang van vrijwel alle gerenommeerde merken tegen internetprijzen!
  NAAR DE BLOG +
 • 28 May 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang: terug van weggeweest!
  Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP