HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

gepost door / zaterdag, 16 juni 2018
Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe

Over smaak valt niet te twisten. En dat is zeker het geval bij het uitkiezen van het juiste behang. Was het vroeger nog zo dat op alle muren behang prijkte, vandaag de dag wordt behang steeds vaker gebruikt om een statement in het interieur te maken. En dat kan ook echt als je kijkt naar het huidige aanbod. Daarmee breng je werkelijk je interieur tot leven.

A.S. Création is echt een topmerk als het gaat om unieke muurbekleding. Behang in alle kleuren, soorten en maten en met prints die in vrijwel elk interieur kunnen worden toegepast. Eén van de collecties van A.S. Création is Titanium 2. Dit vliesbehang wordt hoogwaardige wandbekleding voor elke dag genoemd… Maar wat betekent dat dan?

Zoals A.S. Création het zelf zegt, zijn elegant vormgegeven motieven in combinatie met uni behang de basis. Dit zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling. Het vliesbehang is stevig, scheurt niet snel en is bovendien gestructureerd en heeft een matglanzend oppervlak. Hierdoor kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten en past het dus altijd in je interieur

In de collectie Titanium 2 ontmoeten zachte kleuren in beige en wit krachtige highlights in trendy bruin, petrol, zwart en metallic. Jouw creativiteit is leidend. En kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd bouwen op de kennis van Decokay. Niet alleen vind je daar de allerlaatste behangtrends in tientallen behangboeken, maar ook advies op maat, hulp bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid en eventueel de juiste apparatuur en producten om je behangklus zo goed mogelijk aan te pakken. En last but not least: het aanbod bevat heel veel behangmerken tegen internetprijzen!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP