HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behang: terug van weggeweest!

gepost door / maandag, 28 mei 2018
Behang: terug van weggeweest!

Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…

De trend van dit jaar is vooral kleur en natuur. Kleuren als groen en roze vinden elkaar met dieren en bladeren en zelfs bomen. Veel combinaties zijn mogelijk, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan ik altijd terecht bij Decokay. Daar hebben ze een enorme behangcollectie, zodat je al snel van een saaie muur een ware eyecatcher kunt maken.

Het leuke van Decokay is dat de goed opgeleide medewerkers een professioneel oog hebben voor interieur , trends en kleur. Maar ook met de ‘technische’ kant helpen ze je op weg. Met een foto van mijn woonkamer en de muur die ik wil behangen ga ik die kant op. Op internet heb ik al van verschillende collecties mogelijke kanshebbers gezien, en gelukkig levert Decokay behang voor internetprijzen en krijg je het advies er gratis bij!

Ik blader eerst een aantal behangboeken door; Eijffinger, Behangexpresse, Decokay Design, AS Creations, BN Wallcoverings, Arte, Hooked on Walls en Dutch Wallcoverings, de hele ‘behangtop’ is vertegenwoordigd. En uiteindelijk vind ik in deze laatste wat ik zoek: fotobehang van een ‘oude meester’. Het Melkmeisje mag op mijn wand komen. Gaaf! 

Natuurlijk ga ik niet zomaar naar een speciaalzaak. De extra service die ik bij Decokay krijg is top. Ze rekenen precies uit hoeveel rollen ik nodig heb en als ik dat wil, kan ik zelfs een behangtafel lenen. Hoewel ik het niet nodig heb, zou ik zelfs bij Decokay een afstomer kunnen huren en ze verkopen ook behangafweekmiddel. Ze kunnen zelfs een behanger voor me inschakelen. En voor een optimaal resultaat is dat misschien in mijn geval helemaal niet zo’n gek idee!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP