HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hor ervoor, insecten buiten

gepost door / vrijdag, 4 mei 2018
Hor ervoor, insecten buiten

Met zomerse temperaturen is er niks fijners dan de deuren en ramen van je huis wijd open te zetten. De geur en geluiden van de lente gaan voor mij samen met een gevoel van geluk en genieten. 

Vooral ’s nachts kun je echter ook flink balen van dat open raam, wanneer je nachtrust bruut verstoord wordt door een zoemende mug bij je oor. Waarom die beestjes altijd je oor opzoeken, is mij een raadsel. Omdat ik graag mijn gezin en mijzelf bescherm tegen muggenbulten en gebroken nachten wil voorkomen, ben ik vanochtend naar Decokay gegaan voor advies over horren voor mijn huis.

Wat ik zo fijn vind aan de service in de winkel, is dat er zo goed meegedacht wordt. Per kamer bekijken we wat de beste oplossing is. Voor mijn openslaande deuren is een plissé hordeur een goede oplossing. Op de slaapkamers hebben we verschillende ramen; een draaikiepraam en draairamen die naar buiten open gaan. 

Om ervoor te zorgen dat straks alles perfect past, komt de Decokay monteur op afspraak de deur en ramen opmeten. Dit is een gratis service, waar ik graag gebruik van maak! Door het fijne en stevige gaas van de Luxaflex ® horren, weet ik zeker dat er geen beestje, hoe klein ook, doorheen komt. Als ze binnenkort geleverd worden, laat ik de monteur de horren meteen bevestigen. De kosten hiervoor, heb ik er graag voor over. Zo weet ik zeker dat alles pico bello in orde is en dat we volop van een huis zonder muggen en andere insecten kunnen genieten. 

Bijkomend voordeel van dat de beestjes buiten blijven: mijn pas geschilderde muren blijven lekker schoon, nu we niet met de krant op muggenjacht hoeven…

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP