HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hor ervoor, insecten buiten

gepost door / vrijdag, 4 mei 2018
Hor ervoor, insecten buiten

Met zomerse temperaturen is er niks fijners dan de deuren en ramen van je huis wijd open te zetten. De geur en geluiden van de lente gaan voor mij samen met een gevoel van geluk en genieten. 

Vooral ’s nachts kun je echter ook flink balen van dat open raam, wanneer je nachtrust bruut verstoord wordt door een zoemende mug bij je oor. Waarom die beestjes altijd je oor opzoeken, is mij een raadsel. Omdat ik graag mijn gezin en mijzelf bescherm tegen muggenbulten en gebroken nachten wil voorkomen, ben ik vanochtend naar Decokay gegaan voor advies over horren voor mijn huis.

Wat ik zo fijn vind aan de service in de winkel, is dat er zo goed meegedacht wordt. Per kamer bekijken we wat de beste oplossing is. Voor mijn openslaande deuren is een plissé hordeur een goede oplossing. Op de slaapkamers hebben we verschillende ramen; een draaikiepraam en draairamen die naar buiten open gaan. 

Om ervoor te zorgen dat straks alles perfect past, komt de Decokay monteur op afspraak de deur en ramen opmeten. Dit is een gratis service, waar ik graag gebruik van maak! Door het fijne en stevige gaas van de Luxaflex ® horren, weet ik zeker dat er geen beestje, hoe klein ook, doorheen komt. Als ze binnenkort geleverd worden, laat ik de monteur de horren meteen bevestigen. De kosten hiervoor, heb ik er graag voor over. Zo weet ik zeker dat alles pico bello in orde is en dat we volop van een huis zonder muggen en andere insecten kunnen genieten. 

Bijkomend voordeel van dat de beestjes buiten blijven: mijn pas geschilderde muren blijven lekker schoon, nu we niet met de krant op muggenjacht hoeven…

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
  • Pin It

HORREN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

HORREN BLOGS

  • 4 May 2018 door Willeke van Uden, in Product
    Hor ervoor, insecten buiten
    Met deze zomerse temperaturen wil ik graag alle ramen en deuren in huis openzetten. Vooral ’s nachts kun je echter ook flink balen van dat open raam, wanneer je nachtrust bruut verstoord wordt door een zoemende mug bij je oor. Bij Decokay krijg je momenteel elke tweede hor van Luxaflex® met 50% korting.
    NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP