HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Zwarte kozijnen: een schilderij in je huis

gepost door / donderdag, 19 april 2018
Zwarte kozijnen: een schilderij in je huis

Een neutraal, wit interieur kun je helemaal veranderen door de raam- of deurkozijnen zwart te verven. Dit klinkt rigoureus, maar door dit te doen creëer je een sterk beeld in een neutraal interieur . De zwarte kozijnen zijn echt een statement. Ze omlijsten het uitzicht naar buiten als een schilderij. Echt prachtig!

Al sinds jaar en dag maken we onze kozijnen wit. Maar waarom kiezen we toch standaard voor wit? Omdat het neutraal is en het beste is te combineren met andere kleurstijlen die je in je interieur gebruikt. Maar wil je een loft-achtige uitstraling? Kijk dan eens hoe mooi zwarte deuren en kozijnen staan. Het lijkt erg heftig maar op internet vind je heel veel afbeeldingen waarop je kunt zien hoe stoer en stijlvol zwarte kozijnen zijn.

Voordat je aan de slag gaat, moet je eerste bij een aantal dingen stilstaan. Voor een hoog afwerkingsniveau, kies je voor zijdeglans of een matte verf. Kies alleen voor hoogglans als de oppervlakten onberispelijk zijn. Hoogglans benadrukt namelijk alle oneffenheden. Kies dus alleen hoogglans bij gladde deuren. Overigens moet je bij het verven van harthouten kozijnen er ook rekening mee houden dat deze kunnen kromtrekken. Zwart trekt namelijk warmte aan…

Vind je zwart toch te donker of te hard? Dan kun je ook voor een andere kleur kiezen, bijvoorbeeld geel of grijs. Maar zwart heeft mijn voorkeur.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP