HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Oma’s kast is klaar voor de toekomst

gepost door / dinsdag, 10 april 2018
Oma’s kast is klaar voor de toekomst

Dat was het ritje naar Decokay meer dan waard: gewapend met een pot verf van Sigma uit de serie S2U Nova en goede kwasten, ga ik weer huiswaarts. Ik ben er blij mee, want bij het opknappen van mijn trap heb ik uit dezelfde serie de traplak gebruikt. Echt prachtige verf en in vrijwel alle kleuren te mengen. Zelfs vanaf het staaltje Scandinavisch groen dat ik had meegenomen, konden ze de juiste kleur maken. 

Voordat ik aan de slag kan met de kwast en verf, moet ik de kast eerst goed schoonmaken. Er zit veel viezigheid op, maar St. Marc ontvet en maakt schoon te gelijk. Het water in mijn emmer is letterlijk bruin; voor de zekerheid maak ik de kast twee keer schoon. Er zit gelukkig geen was of olie op, dus schilderen is geen probleem. Ik schuur de kast wel nog even licht op en neem ‘m daarna af met een vochtige doek. Alle kieren en gaten laat ik zitten, dat vind ik mooi bij de leeftijd van de kast passen. Als de kast droog is, zet ik ‘m in de primer, die hebben ze van hetzelfde merk en dat geeft een optimaal resultaat.

Omdat ik heel graag een rustige uitstraling wil, heb ik voor matte verf gekozen. Het voordeel van deze lak van Sigma is dat huidvet niet kan inwerken op de verf, waardoor die altijd hard blijft. Verder zorgt de matte verf voor een rustig effect. En zo wordt oma’s kast precies als ik voor ogen had: een echte eyecatcher in ons huis en dankzij deze goede verf weer jarenlang mooi! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +
 • 1 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Jouw muur als museumstuk
  Wil jij van je eigen paleisje een waar museum maken? Dat kan met de échte kleuren uit het Rijksmuseum. Zo hang je jouw kunstwerk tegen net zo’n mooie grijze achterwand als de Nachtwacht van Rembrandt…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP