HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Oma’s kast is klaar voor de toekomst

gepost door / dinsdag, 10 april 2018
Oma’s kast is klaar voor de toekomst

Dat was het ritje naar Decokay meer dan waard: gewapend met een pot verf van Sigma uit de serie S2U Nova en goede kwasten, ga ik weer huiswaarts. Ik ben er blij mee, want bij het opknappen van mijn trap heb ik uit dezelfde serie de traplak gebruikt. Echt prachtige verf en in vrijwel alle kleuren te mengen. Zelfs vanaf het staaltje Scandinavisch groen dat ik had meegenomen, konden ze de juiste kleur maken. 

Voordat ik aan de slag kan met de kwast en verf, moet ik de kast eerst goed schoonmaken. Er zit veel viezigheid op, maar St. Marc ontvet en maakt schoon te gelijk. Het water in mijn emmer is letterlijk bruin; voor de zekerheid maak ik de kast twee keer schoon. Er zit gelukkig geen was of olie op, dus schilderen is geen probleem. Ik schuur de kast wel nog even licht op en neem ‘m daarna af met een vochtige doek. Alle kieren en gaten laat ik zitten, dat vind ik mooi bij de leeftijd van de kast passen. Als de kast droog is, zet ik ‘m in de primer, die hebben ze van hetzelfde merk en dat geeft een optimaal resultaat.

Omdat ik heel graag een rustige uitstraling wil, heb ik voor matte verf gekozen. Het voordeel van deze lak van Sigma is dat huidvet niet kan inwerken op de verf, waardoor die altijd hard blijft. Verder zorgt de matte verf voor een rustig effect. En zo wordt oma’s kast precies als ik voor ogen had: een echte eyecatcher in ons huis en dankzij deze goede verf weer jarenlang mooi! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP