HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Oma’s kast is klaar voor de toekomst

gepost door / dinsdag, 10 april 2018
Oma’s kast is klaar voor de toekomst

Dat was het ritje naar Decokay meer dan waard: gewapend met een pot verf van Sigma uit de serie S2U Nova en goede kwasten, ga ik weer huiswaarts. Ik ben er blij mee, want bij het opknappen van mijn trap heb ik uit dezelfde serie de traplak gebruikt. Echt prachtige verf en in vrijwel alle kleuren te mengen. Zelfs vanaf het staaltje Scandinavisch groen dat ik had meegenomen, konden ze de juiste kleur maken. 

Voordat ik aan de slag kan met de kwast en verf, moet ik de kast eerst goed schoonmaken. Er zit veel viezigheid op, maar St. Marc ontvet en maakt schoon te gelijk. Het water in mijn emmer is letterlijk bruin; voor de zekerheid maak ik de kast twee keer schoon. Er zit gelukkig geen was of olie op, dus schilderen is geen probleem. Ik schuur de kast wel nog even licht op en neem ‘m daarna af met een vochtige doek. Alle kieren en gaten laat ik zitten, dat vind ik mooi bij de leeftijd van de kast passen. Als de kast droog is, zet ik ‘m in de primer, die hebben ze van hetzelfde merk en dat geeft een optimaal resultaat.

Omdat ik heel graag een rustige uitstraling wil, heb ik voor matte verf gekozen. Het voordeel van deze lak van Sigma is dat huidvet niet kan inwerken op de verf, waardoor die altijd hard blijft. Verder zorgt de matte verf voor een rustig effect. En zo wordt oma’s kast precies als ik voor ogen had: een echte eyecatcher in ons huis en dankzij deze goede verf weer jarenlang mooi! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 7 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mat en strak, voor minder doe ik het niet!
  Door een muur te verven kun je al heel snel een ruimte een andere look geven. Dat is leuk! Minder leuk is slechte muurverf die je wel drie of vier keer op de muur moet smeren om een egaal en dekkend resultaat te krijgen. Daarom verf ik nu met Sigma Perfect Matt, lees hier waarom.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Ga nicotinevlekken écht te lijf!
  Als je gaat klussen heb je vaak met een budget te maken. Soms willen we nog wel eens voor goedkopere varianten kiezen als het gaat om muur of plafondverf… maar in dit geval bleek goedkoop letterlijk duurkoop. Lees hier waarom!
  NAAR DE BLOG +
 • 6 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Reken af met water-, roet- en nicotinevlekken!
  Lekkage, daar word je toch chagrijnig van! Maar er is gelukkig een lichtpuntje: Sigma Stainaway. Een isolerende muur- en plafondverf waarmee je vlekken op je muur of plafond te lijf kunt gaan. Water-, nicotine- en roetvlekken verdwijnen als sneeuw voor zon…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP