HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een metamorfose voor oma’s kast

gepost door / dinsdag, 27 maart 2018
Een metamorfose voor oma’s kast

Door het opknappen van de trap heb ik weer helemaal inspiratie gekregen. Wat mij betreft nemen we het hele huis onder handen… Als ik verstandig ben dan zou ik moeten beginnen met de deuren en de kozijnen; die kunnen wel een likje verf gebruiken. Maar eerlijk gezegd kies ik liever voor iets ‘leuks’. Die oude kast van oma bijvoorbeeld… stel dat ik die eens een fikse metamorfose geef…

Eigenlijk is het een eiken gedrocht. Donkerbruin en hij voelt echt een beetje viezig en plakkerig aan. Hij staat niet voor niets in de garage te verstoffen achter een heleboel andere spullen. Maar stel dat ik deze kast lichtgrijs maak of wit. Of zwart! Dat zou pas echt een statement zijn! Of ik maak ‘m Scandinavisch groen aan de buitenkant en wit van binnen. Twee nieuwe handgrepen erop en oma’s kast kan weer jaren mee.

Je merkt het, het broeit en borrelt aan alle kanten… Zoveel ideeën, maar dit is een overzichtelijk karwei, dus ik laat de kozijnen en de deuren even voor wat ze zijn… Ik ga in elk geval even mijn licht opsteken bij Decokay. Daar ben ik vorige keer heel goed geholpen bij het schilderen van de trap. Zij kunnen mij vast vertellen welke verf ik het beste kan gebruiken…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 17 April 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!
  Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!
  NAAR DE BLOG +
 • 25 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP