HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een metamorfose voor oma’s kast

gepost door / dinsdag, 27 maart 2018
Een metamorfose voor oma’s kast

Door het opknappen van de trap heb ik weer helemaal inspiratie gekregen. Wat mij betreft nemen we het hele huis onder handen… Als ik verstandig ben dan zou ik moeten beginnen met de deuren en de kozijnen; die kunnen wel een likje verf gebruiken. Maar eerlijk gezegd kies ik liever voor iets ‘leuks’. Die oude kast van oma bijvoorbeeld… stel dat ik die eens een fikse metamorfose geef…

Eigenlijk is het een eiken gedrocht. Donkerbruin en hij voelt echt een beetje viezig en plakkerig aan. Hij staat niet voor niets in de garage te verstoffen achter een heleboel andere spullen. Maar stel dat ik deze kast lichtgrijs maak of wit. Of zwart! Dat zou pas echt een statement zijn! Of ik maak ‘m Scandinavisch groen aan de buitenkant en wit van binnen. Twee nieuwe handgrepen erop en oma’s kast kan weer jaren mee.

Je merkt het, het broeit en borrelt aan alle kanten… Zoveel ideeën, maar dit is een overzichtelijk karwei, dus ik laat de kozijnen en de deuren even voor wat ze zijn… Ik ga in elk geval even mijn licht opsteken bij Decokay. Daar ben ik vorige keer heel goed geholpen bij het schilderen van de trap. Zij kunnen mij vast vertellen welke verf ik het beste kan gebruiken…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 29 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Tips
  Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!
  Spiced Honey op de muur, dat ligt natuurlijk voor de hand. Ben jij ook verliefd geworden op deze kleur? Lees dan hier wat ik er nog meer mee ga doen…
  NAAR DE BLOG +
 • 15 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?
  De kleur van het jaar 2019 kwam bij mij meteen binnen. Letterlijk en figuurlijk, want ik wil maar één ding… Spiced Honey in mijn huis! Nu nog even zien waar en in combinatie met welke andere kleur van de vier paletten die hier bij horen…
  NAAR DE BLOG +
 • 18 September 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  ​Maak van een muur een tekenbord!
  Een superleuk product van Sigma: Memo Paint. Deze speciale coating kun je op vrijwel elke oppervlakte aanbrengen om er een memobord van te maken. Benieuwd naar leuke ideeën? Lees dan de blog!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP