HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een metamorfose voor oma’s kast

gepost door / dinsdag, 27 maart 2018
Een metamorfose voor oma’s kast

Door het opknappen van de trap heb ik weer helemaal inspiratie gekregen. Wat mij betreft nemen we het hele huis onder handen… Als ik verstandig ben dan zou ik moeten beginnen met de deuren en de kozijnen; die kunnen wel een likje verf gebruiken. Maar eerlijk gezegd kies ik liever voor iets ‘leuks’. Die oude kast van oma bijvoorbeeld… stel dat ik die eens een fikse metamorfose geef…

Eigenlijk is het een eiken gedrocht. Donkerbruin en hij voelt echt een beetje viezig en plakkerig aan. Hij staat niet voor niets in de garage te verstoffen achter een heleboel andere spullen. Maar stel dat ik deze kast lichtgrijs maak of wit. Of zwart! Dat zou pas echt een statement zijn! Of ik maak ‘m Scandinavisch groen aan de buitenkant en wit van binnen. Twee nieuwe handgrepen erop en oma’s kast kan weer jaren mee.

Je merkt het, het broeit en borrelt aan alle kanten… Zoveel ideeën, maar dit is een overzichtelijk karwei, dus ik laat de kozijnen en de deuren even voor wat ze zijn… Ik ga in elk geval even mijn licht opsteken bij Decokay. Daar ben ik vorige keer heel goed geholpen bij het schilderen van de trap. Zij kunnen mij vast vertellen welke verf ik het beste kan gebruiken…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP