HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

gepost door / donderdag, 15 maart 2018
Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

Als klantadviseur bij Decokay heb ik dagelijks met veel verschillende klanten te maken. Jong, oud en allemaal met een eigen budget en wens. Voor mij is het telkens weer een sport om ervoor te zorgen dat alle klanten met een goed gevoel èn de juiste vloer de deur uitlopen! 

Zo raakte ik vorige week in gesprek met een jong stel. Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwamen ze de winkel binnen. Ze hadden voor elke ruimte al een plan bedacht en nu kwamen ze advies vragen, omdat hun ideeën natuurlijk ook binnen het budget moesten passen. En toch was er ook nog twijfel: een echte houten vloer of een bijna niet van echt te onderscheiden PVC-vloer? De prijs zou wel eens de doorslag kunnen geven…

Tijdens het gesprek vertelden ze dat ze door de hele woning vloerverwarming lieten aanleggen en dat ze een broertje dood hadden aan laminaat. En de uitstraling? Stoer, industrieel met veel natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ik begreep hun aarzeling voor een PVC-vloer, maar moest direct denken aan de Dynamic Wood XXL: prachtige eiken vloerdelen, met planken van maar liefst 2 meter lang en 20 centimeter breed. De robuuste planken zijn er in zes verschillende houtkleuren en de vloer wordt kamerbreed gelegd. Deze serie past dus uitstekend bij hun wensen.

 

Bij het zien van de vloer waren ze blij verrast, merkte ik aan hun reactie. Zeker toen ze ook de andere voordelen ervan ontdekten: de vloer is kras- en slijtvast, krimpt niet, geleid warmte goed en is geluid reducerend. Als kers op de taart paste de vloer ook nog eens helemaal binnen hun budget! En het allermooiste is: het product overtuigde de klant…

Deze blog is gepost door, Kees van Wijnen

Klantenadviseur Interfloor bij Decokay
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP