HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

gepost door / donderdag, 15 maart 2018
Vloeren van Interfloor maken jouw nieuwbouwwoning af!

Als klantadviseur bij Decokay heb ik dagelijks met veel verschillende klanten te maken. Jong, oud en allemaal met een eigen budget en wens. Voor mij is het telkens weer een sport om ervoor te zorgen dat alle klanten met een goed gevoel èn de juiste vloer de deur uitlopen! 

Zo raakte ik vorige week in gesprek met een jong stel. Gewapend met bouwtekeningen en moodboards kwamen ze de winkel binnen. Ze hadden voor elke ruimte al een plan bedacht en nu kwamen ze advies vragen, omdat hun ideeën natuurlijk ook binnen het budget moesten passen. En toch was er ook nog twijfel: een echte houten vloer of een bijna niet van echt te onderscheiden PVC-vloer? De prijs zou wel eens de doorslag kunnen geven…

Tijdens het gesprek vertelden ze dat ze door de hele woning vloerverwarming lieten aanleggen en dat ze een broertje dood hadden aan laminaat. En de uitstraling? Stoer, industrieel met veel natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ik begreep hun aarzeling voor een PVC-vloer, maar moest direct denken aan de Dynamic Wood XXL: prachtige eiken vloerdelen, met planken van maar liefst 2 meter lang en 20 centimeter breed. De robuuste planken zijn er in zes verschillende houtkleuren en de vloer wordt kamerbreed gelegd. Deze serie past dus uitstekend bij hun wensen.

 

Bij het zien van de vloer waren ze blij verrast, merkte ik aan hun reactie. Zeker toen ze ook de andere voordelen ervan ontdekten: de vloer is kras- en slijtvast, krimpt niet, geleid warmte goed en is geluid reducerend. Als kers op de taart paste de vloer ook nog eens helemaal binnen hun budget! En het allermooiste is: het product overtuigde de klant…

Deze blog is gepost door, Kees van Wijnen

Klantenadviseur Interfloor bij Decokay

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP