HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​De trap 2.0: het einde is in zicht

gepost door / donderdag, 8 maart 2018
​De trap 2.0: het einde is in zicht

Er zijn weinig klussen waar ik zoveel over heb moeten nadenken als over het opknappen van mijn trap. Want zelfs toen ik alle treden in de primer had gezet, sloeg de twijfel nog een beetje toe. De primer, die ook zwart is, gaf natuurlijk al een doorkijkje naar het eindresultaat. Oeh spannend!

Maar goed, na het licht opschuren en weer stofvrij maken, trek ik toch de stoute schoenen maar aan! Voor de zekerheid nog maar even stukken stucloper onder aan de trap gelegd. Kwasten klaar, verfroller klaar… go! Ik begin met de bovenste treden en schilder om-en-om. Dan kunnen we altijd tussentijds nog naar boven als dat nodig is. Je weet hoe dat gaat in een gezin…

De traplak van Sigma SU2 Nova is wel echt een prachtige verf. Zet heel gemakkelijk op en vloeit ook mooi. Dat werkt heel fijn! Ik ben blij dat ik mij goed heb laten informeren. Ik zet de verf in het midden van de trede op met een kwast, ik vergeet natuurlijk de hoekjes en randjes niet, strijk de verf vervolgens uit en rol na met een verfroller. De lak is ‘soft satin’; zijdeglans. Daar zie je niet alle oneffenheidjes op, maar geeft wel een ‘vol’ en strak resultaat. 

De trap is nog niet helemaal af, want voor het beste resultaat is twee lagen traplak misschien wel handig om te doen. Desondanks verheug mij nu al op het volgende project. Ik heb de smaak weer helemaal te pakken: meubels en kozijnen here I come!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP