HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De hal als pilot-project

gepost door / zondag, 25 februari 2018
De hal als pilot-project

Een paar jaar geleden liet ik mijn huis opknappen. De muren werden strak gestuct en geverfd. Helaas blijkt de matte verf die ik toen heb uitgekozen, niet geschikt voor mijn gezin met kinderen en hond. De ooit zo smetteloze muren zitten inmiddels vol met vlekken en vegen. Vooral een witte hal was geen succes! Voor mij een dagelijkse frustratie en een doorn in het oog. Zeker omdat ik de verf niet goed kan schoonmaken, merk ik nu. De hal wordt mijn ‘behang-pilot-project.’ Als dit lukt, durf ik de rest ook aan. 

Omdat de hal niet al te groot is, kies ik voor een neutraal behang. Met mooie verlichting wordt de entree zo echt het visitekaartje van mijn huis. Het behang van mijn keuze bestaat uit twee lagen. De onderste laag is van vlies. Hierdoor is het extra sterk. De scheur die, zelfs na het stucen van enkele jaren geleden, nog altijd zichtbaar is, wordt hierdoor voor eens en altijd verborgen. De bovenste laag is van vinyl, waardoor ik de muur goed schoon kan houden. Een natte doek doet wonderen! 

In de winkel vertelden ze mij dat ik moet beginnen met het tekenen van een loodlijn. Deze zet ik, met een potlood en een waterpas, ongeveer 50 centimeter uit de hoek van de muur. Daar begin ik met de eerste strook. Zo plak ik alle stroken loodrecht. Ik begin aan de kant van de deur zodat het licht in de naden van het behang valt. Hierdoor zijn de naden nagenoeg onzichtbaar. Boven en onder houd ik rekening met 5 centimeter krimpruimte. Dit snij ik later, indien nodig, alsnog weg met een scherp stanleymes. 

De achtergebleven luchtbellen veeg ik weg met een behangspatel, en klaar ben ik! Nu de lampjes nog ophangen en er kan een vinkje achter deze klus. Ik heb er spijt van dat ik zo lang heb gewacht om de hal aan te pakken! 

Deze blog is gepost door, Femke van Dalen, Schagen

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP