HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De hal als pilot-project

gepost door / zondag, 25 februari 2018
De hal als pilot-project

Een paar jaar geleden liet ik mijn huis opknappen. De muren werden strak gestuct en geverfd. Helaas blijkt de matte verf die ik toen heb uitgekozen, niet geschikt voor mijn gezin met kinderen en hond. De ooit zo smetteloze muren zitten inmiddels vol met vlekken en vegen. Vooral een witte hal was geen succes! Voor mij een dagelijkse frustratie en een doorn in het oog. Zeker omdat ik de verf niet goed kan schoonmaken, merk ik nu. De hal wordt mijn ‘behang-pilot-project.’ Als dit lukt, durf ik de rest ook aan. 

Omdat de hal niet al te groot is, kies ik voor een neutraal behang. Met mooie verlichting wordt de entree zo echt het visitekaartje van mijn huis. Het behang van mijn keuze bestaat uit twee lagen. De onderste laag is van vlies. Hierdoor is het extra sterk. De scheur die, zelfs na het stucen van enkele jaren geleden, nog altijd zichtbaar is, wordt hierdoor voor eens en altijd verborgen. De bovenste laag is van vinyl, waardoor ik de muur goed schoon kan houden. Een natte doek doet wonderen! 

In de winkel vertelden ze mij dat ik moet beginnen met het tekenen van een loodlijn. Deze zet ik, met een potlood en een waterpas, ongeveer 50 centimeter uit de hoek van de muur. Daar begin ik met de eerste strook. Zo plak ik alle stroken loodrecht. Ik begin aan de kant van de deur zodat het licht in de naden van het behang valt. Hierdoor zijn de naden nagenoeg onzichtbaar. Boven en onder houd ik rekening met 5 centimeter krimpruimte. Dit snij ik later, indien nodig, alsnog weg met een scherp stanleymes. 

De achtergebleven luchtbellen veeg ik weg met een behangspatel, en klaar ben ik! Nu de lampjes nog ophangen en er kan een vinkje achter deze klus. Ik heb er spijt van dat ik zo lang heb gewacht om de hal aan te pakken! 

Deze blog is gepost door, Femke van Dalen, Schagen
 • Pin It


BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

BEHANG BLOGS

 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +
 • 16 June 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang van Titanium 2: elegantie ontmoet luxe
  Vroeger kreeg elke nieuwgebouwde woning automatisch behang op alle muren. Tegenwoordig worden mooie gladde muren afgewisseld met echte eyecatchers van behang! Decokay heeft behang van vrijwel alle gerenommeerde merken tegen internetprijzen!
  NAAR DE BLOG +
 • 28 May 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang: terug van weggeweest!
  Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP