HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De trap 2.0, verven of bekleden?

gepost door / vrijdag, 23 februari 2018
De trap 2.0, verven of bekleden?

Oké, van vloerbedekking wist ik dat het op de trap kan; maar laminaat, hout en zelfs tegels op je trap? Dat is voor mij een heel nieuwe wereld. 

In de zoektocht om van mijn trap een echte eyecatcher te maken ben ik zoveel ideeën tegengekomen. Van de doe ’t zelf-pakketten in de bouwmarkten, tot echt eiken en laminaat. Of voor een mediterraan gevoel een combinatie van pvc op de treden en gekleurde Portugese tegels op de stootborden. Op de stootborden kun je zelfs vinyl in betonlook plakken. Mooi zo’n strakke afwerking! 

Eerst maar eens bedenken welke stijl mij het meeste aanspreekt. Een beetje industrieel met robuust hout en zwart metalen trapleuningen? Of kies ik juist voor een meer landelijke touch? Wit met licht hout en een soort gekrulde leuning. Of maak ik de leuning van echte takken, voor een Scandinavische uitstraling? 

Jammer dat mijn jaren ’70 spiltrap niet zoveel mogelijkheden biedt. Bij de speciaalzaak is me al verteld dat bekleden met vloerbedekking best een optie is. Maar eerlijk gezegd past dat niet zo in mijn interieur … Ik houd van licht, hout, wit en veel natuurlijke materialen. We gaan schilderen, dat is toch echt de conclusie!

De verf die mijn voorkeur heeft is de Sigma S2U Nova traplak. En ik heb geluk, want deze is in alle kleuren te mengen. Ik heb mij trouwens ook laten vertellen dat er in deze bijzondere lak antislip zit. Dat is in mijn geval wel handig met drie kinderen die dagelijks de trap op en af stuiteren! 

Na alle voorbereiding wordt het nu echt tijd om de handen uit de mouwen te steken… wordt vervolgd! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP