HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De trap 2.0, verven of bekleden?

gepost door / vrijdag, 23 februari 2018
De trap 2.0, verven of bekleden?

Oké, van vloerbedekking wist ik dat het op de trap kan; maar laminaat, hout en zelfs tegels op je trap? Dat is voor mij een heel nieuwe wereld. 

In de zoektocht om van mijn trap een echte eyecatcher te maken ben ik zoveel ideeën tegengekomen. Van de doe ’t zelf-pakketten in de bouwmarkten, tot echt eiken en laminaat. Of voor een mediterraan gevoel een combinatie van pvc op de treden en gekleurde Portugese tegels op de stootborden. Op de stootborden kun je zelfs vinyl in betonlook plakken. Mooi zo’n strakke afwerking! 

Eerst maar eens bedenken welke stijl mij het meeste aanspreekt. Een beetje industrieel met robuust hout en zwart metalen trapleuningen? Of kies ik juist voor een meer landelijke touch? Wit met licht hout en een soort gekrulde leuning. Of maak ik de leuning van echte takken, voor een Scandinavische uitstraling? 

Jammer dat mijn jaren ’70 spiltrap niet zoveel mogelijkheden biedt. Bij de speciaalzaak is me al verteld dat bekleden met vloerbedekking best een optie is. Maar eerlijk gezegd past dat niet zo in mijn interieur … Ik houd van licht, hout, wit en veel natuurlijke materialen. We gaan schilderen, dat is toch echt de conclusie!

De verf die mijn voorkeur heeft is de Sigma S2U Nova traplak. En ik heb geluk, want deze is in alle kleuren te mengen. Ik heb mij trouwens ook laten vertellen dat er in deze bijzondere lak antislip zit. Dat is in mijn geval wel handig met drie kinderen die dagelijks de trap op en af stuiteren! 

Na alle voorbereiding wordt het nu echt tijd om de handen uit de mouwen te steken… wordt vervolgd! 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 29 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Tips
  Spiced Honey: niet alleen voor op de muur!
  Spiced Honey op de muur, dat ligt natuurlijk voor de hand. Ben jij ook verliefd geworden op deze kleur? Lees dan hier wat ik er nog meer mee ga doen…
  NAAR DE BLOG +
 • 15 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?
  De kleur van het jaar 2019 kwam bij mij meteen binnen. Letterlijk en figuurlijk, want ik wil maar één ding… Spiced Honey in mijn huis! Nu nog even zien waar en in combinatie met welke andere kleur van de vier paletten die hier bij horen…
  NAAR DE BLOG +
 • 18 September 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  ​Maak van een muur een tekenbord!
  Een superleuk product van Sigma: Memo Paint. Deze speciale coating kun je op vrijwel elke oppervlakte aanbrengen om er een memobord van te maken. Benieuwd naar leuke ideeën? Lees dan de blog!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP