HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Jeans in je interieur

gepost door / maandag, 13 februari 2017
Jeans in je interieur

We zien het steeds meer: de kleur van 2017 is Denim Drift en geïnspireerd op jeans blauw. Maar ook behang, stoffen en vloerkleden worden in deze stijl en in denim wassingen ontwikkeld.BN Wallcoverings maakte dit mooie sfeerbord in jeans stijl.

PRODUCT FEBRUARI
Het product van de maand Februari bij Decokay is Jeans vloerkleed en tapijt van Desso. Ik geef je een indruk in deze blog van deze serie en hoe je het kunt toepassen in je interieur . Een bijkomend voordeel is dat je deze maand bij Decokay 20% korting op deze producten krijgt.

WARME VOETEN
Warme voeten kunnen we wel gebruiken deze periode. Daar zorgt een lekker warm vloerkleed voor. Het brengt warmte en gezelligheid in je interieur maar is ook een belangrijke akoestiek verbeteraar. Dus klinkt het erg hol in huis en klinken de kinderen als een hele schoolklas? Dan kan een groot karpet of vloerbedekking een uitkomst zijn. De kinderen zullen er misschien niet rustiger van worden maar het geluid wordt beter geleid waardoor het minder aanwezig is.DESSO JEANS
De Desso Jeans lijn bestaat uit zes kleuren blauw, van licht naar donker een vertaling van verschillende soorten jeans. De kleuren zijn perfect te combineren in elke woonstijl. Het tapijt wordt duurzaam ontwikkeld en bevat nylongaren uit hergebruikt afvalmateriaal zoals visnetten en post-consumer tapijtvezels.

Door meerdere vloerkleden te gebruiken kan je duidelijke zones aanbrengen in je interieur . Combineer de verschillende varianten jeans tapijten voor een speels en stoer geheel. KARPET OP MAAT
Een karpet kan je gebruiken in de zithoek, eethoek, hal of bijvoorbeeld in de slaapkamer. Een standaard maat komt vaak net niet mooi genoeg uit. Daarom is het ideaal om een vloerkleed op maat te laten maken, dat kan bij dit tapijt.

Voor het bepalen van de juiste maat zijn verschillende opties mogelijk. Je legt het kleed voor de bank en zet de tafel er op of je kiest juist voor een grotere maat en zet daar de meubels half of helemaal op. Dat geeft de ruimte een luxe en ruimere uitstraling. Het klinkt misschien gek maar zelfs een kleine zithoek kan hierdoor nog groter ogen. Of laat het kleed maken in de maat van de hal. Koude voeten in huis zijn nu verleden tijd. KINDEREN IN HUIS
Kinderen spelen graag op de grond en slepen hun speelgoed in de winter maar al te graag richting het vloerkleed. Een mooi kleed in de speelhoek of speelkamer is geen overbodige luxe. Je kunt met de kleur en het materiaal deze hoek of kamer mooier bij de rest van het huis laten passen.

Leer ze om op het kleed lekker hun schoenen uit te doen zodat het langer mooi blijft en lekker zacht speelt. Het voordeel van een jeans look is dat een vlekje door het kleurcontrast niet snel op zal vallen. Gaat er dan toch echts iets mis dan zijn er veel manieren om zo’n tapijt te laten reinigen. 


Foto links: behang BN Wallcoverings - rechts: karpet Desso 

INTERIEUR STYLING
Val je als een blok voor het jeans blauw in je interieur ? Blijf bij je eigen stijl en versterk het met een aantal jeans tinten in kussens en woon-accessoires. Soms is een nieuw kleed met een paar blauwe elementen al voldoende. Is het tijd voor een grotere metamorfose? Creëer een accent muur met een jeans behang en combineer dat met een jeans karpet. 


Foto links: behang BN Wallcoverings - rechts: karpet Desso 

Zorg er voor dat niet álles blauw wordt en combineer met rustige kleuren en natuurlijke materialen. De kleur van hout, rotan of cognac leer maakt het geheel wat warmer.

Ik zeg: Denim is always a good idea! 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 16 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Advies
  Een Basic woonstijl past in elk huis
  Wil jij het gevoel van een natuurlijk interieur? Met veel hout en materialen die je terugvindt in de natuur? Dan kies je al snel voor een Basic woonstijl. En je kunt er alle kanten mee op. Laat gerust je eigen creativiteit stromen. Kom je er niet uit? Dan helpt Decokay je verder op weg.
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP