HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Jeans in je interieur

gepost door / maandag, 13 februari 2017
Jeans in je interieur

We zien het steeds meer: de kleur van 2017 is Denim Drift en geïnspireerd op jeans blauw. Maar ook behang, stoffen en vloerkleden worden in deze stijl en in denim wassingen ontwikkeld.BN Wallcoverings maakte dit mooie sfeerbord in jeans stijl.

PRODUCT FEBRUARI
Het product van de maand Februari bij Decokay is Jeans vloerkleed en tapijt van Desso. Ik geef je een indruk in deze blog van deze serie en hoe je het kunt toepassen in je interieur . Een bijkomend voordeel is dat je deze maand bij Decokay 20% korting op deze producten krijgt.

WARME VOETEN
Warme voeten kunnen we wel gebruiken deze periode. Daar zorgt een lekker warm vloerkleed voor. Het brengt warmte en gezelligheid in je interieur maar is ook een belangrijke akoestiek verbeteraar. Dus klinkt het erg hol in huis en klinken de kinderen als een hele schoolklas? Dan kan een groot karpet of vloerbedekking een uitkomst zijn. De kinderen zullen er misschien niet rustiger van worden maar het geluid wordt beter geleid waardoor het minder aanwezig is.DESSO JEANS
De Desso Jeans lijn bestaat uit zes kleuren blauw, van licht naar donker een vertaling van verschillende soorten jeans. De kleuren zijn perfect te combineren in elke woonstijl. Het tapijt wordt duurzaam ontwikkeld en bevat nylongaren uit hergebruikt afvalmateriaal zoals visnetten en post-consumer tapijtvezels.

Door meerdere vloerkleden te gebruiken kan je duidelijke zones aanbrengen in je interieur . Combineer de verschillende varianten jeans tapijten voor een speels en stoer geheel. KARPET OP MAAT
Een karpet kan je gebruiken in de zithoek, eethoek, hal of bijvoorbeeld in de slaapkamer. Een standaard maat komt vaak net niet mooi genoeg uit. Daarom is het ideaal om een vloerkleed op maat te laten maken, dat kan bij dit tapijt.

Voor het bepalen van de juiste maat zijn verschillende opties mogelijk. Je legt het kleed voor de bank en zet de tafel er op of je kiest juist voor een grotere maat en zet daar de meubels half of helemaal op. Dat geeft de ruimte een luxe en ruimere uitstraling. Het klinkt misschien gek maar zelfs een kleine zithoek kan hierdoor nog groter ogen. Of laat het kleed maken in de maat van de hal. Koude voeten in huis zijn nu verleden tijd. KINDEREN IN HUIS
Kinderen spelen graag op de grond en slepen hun speelgoed in de winter maar al te graag richting het vloerkleed. Een mooi kleed in de speelhoek of speelkamer is geen overbodige luxe. Je kunt met de kleur en het materiaal deze hoek of kamer mooier bij de rest van het huis laten passen.

Leer ze om op het kleed lekker hun schoenen uit te doen zodat het langer mooi blijft en lekker zacht speelt. Het voordeel van een jeans look is dat een vlekje door het kleurcontrast niet snel op zal vallen. Gaat er dan toch echts iets mis dan zijn er veel manieren om zo’n tapijt te laten reinigen. 


Foto links: behang BN Wallcoverings - rechts: karpet Desso 

INTERIEUR STYLING
Val je als een blok voor het jeans blauw in je interieur ? Blijf bij je eigen stijl en versterk het met een aantal jeans tinten in kussens en woon-accessoires. Soms is een nieuw kleed met een paar blauwe elementen al voldoende. Is het tijd voor een grotere metamorfose? Creëer een accent muur met een jeans behang en combineer dat met een jeans karpet. 


Foto links: behang BN Wallcoverings - rechts: karpet Desso 

Zorg er voor dat niet álles blauw wordt en combineer met rustige kleuren en natuurlijke materialen. De kleur van hout, rotan of cognac leer maakt het geheel wat warmer.

Ik zeg: Denim is always a good idea! 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP