HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een mooie vloer die tegen water kan

gepost door / zaterdag, 10 februari 2018
Een mooie vloer die tegen water kan

Als vloerenlegger bij Decokay heb ik al heel wat producten mogen leggen, van tapijt tot vinyl en laminaat. Laatst zijn de vloeren van COREtec  toegevoegd aan ons assortiment. Daar ben ik blij mee. Juist voor de ruimtes die voorheen lastig waren te voorzien van een mooie vloer, is COREtec een goede oplossing. 

Het is bijvoorbeeld de ideale vloer voor vochtige ruimtes. De vloer is waterbestendig, dus kan prima in de keuken en de badkamer worden gelegd. En door het kliksysteem en de meerdere lagen waar de vloer uit opgebouwd is, hoeven we geen ondervloer te leggen! De COREtec vloer is in verschillende ‘looks’ verkrijgbaar, waardoor de vloer past in elke inrichting. 

Zo mocht ik de vloer laatst leggen bij een jong gezin met kinderen, twee leuke en beweeglijke mannetjes. Ik viel bij wijze van spreken al over de autootjes bij de voordeur. In de keuken wilde het stel een mooie donkere vloer die paste bij hun lichte keuken. De vloer moest krasbestendig zijn, goed tegen water kunnen (er viel nogal eens wat om in de keuken) en lekker warm zijn om op te spelen. Zeker dat laatste gaf voor hen de doorslag om COREtec boven een standaard tegel te verkiezen, hun huis had namelijk geen vloerverwarming.

Het resultaat was prachtig. De vloer lag in een mum van tijd en sloot prima aan op de vloer in de woonkamer. Bovendien vormde het een perfect geheel met de keuken. Na afronding van de klus werd ik uitgezwaaid door twee blije ouders. En de jongetjes? Die zaten al heerlijk met de auto’s om zich heen op de nieuwe vloer te spelen.

Deze blog is gepost door, Albert Verheul

medewerker Decokay
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP