HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een mooie vloer die tegen water kan

gepost door / zaterdag, 10 februari 2018
Een mooie vloer die tegen water kan

Als vloerenlegger bij Decokay heb ik al heel wat producten mogen leggen, van tapijt tot vinyl en laminaat. Laatst zijn de vloeren van COREtec  toegevoegd aan ons assortiment. Daar ben ik blij mee. Juist voor de ruimtes die voorheen lastig waren te voorzien van een mooie vloer, is COREtec een goede oplossing. 

Het is bijvoorbeeld de ideale vloer voor vochtige ruimtes. De vloer is waterbestendig, dus kan prima in de keuken en de badkamer worden gelegd. En door het kliksysteem en de meerdere lagen waar de vloer uit opgebouwd is, hoeven we geen ondervloer te leggen! De COREtec vloer is in verschillende ‘looks’ verkrijgbaar, waardoor de vloer past in elke inrichting. 

Zo mocht ik de vloer laatst leggen bij een jong gezin met kinderen, twee leuke en beweeglijke mannetjes. Ik viel bij wijze van spreken al over de autootjes bij de voordeur. In de keuken wilde het stel een mooie donkere vloer die paste bij hun lichte keuken. De vloer moest krasbestendig zijn, goed tegen water kunnen (er viel nogal eens wat om in de keuken) en lekker warm zijn om op te spelen. Zeker dat laatste gaf voor hen de doorslag om COREtec boven een standaard tegel te verkiezen, hun huis had namelijk geen vloerverwarming.

Het resultaat was prachtig. De vloer lag in een mum van tijd en sloot prima aan op de vloer in de woonkamer. Bovendien vormde het een perfect geheel met de keuken. Na afronding van de klus werd ik uitgezwaaid door twee blije ouders. En de jongetjes? Die zaten al heerlijk met de auto’s om zich heen op de nieuwe vloer te spelen.

Deze blog is gepost door, Albert Verheul

medewerker Decokay

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP