HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Haal de lente in huis met pastel

gepost door / woensdag, 12 april 2017
Haal de lente in huis met pastel

Kleur zien we volop in bloesem aan de bomen, fris lentegroen en voorjaarsbloeiers schieten uit de grond. Buiten kan het nog fris zijn dus deze periode genieten we nog steeds van ons huis. Het perfecte moment om het interieur een frisse lentesfeer te geven. Natuurlijk hoef je niet het complete interieur om te gooien maar wat meer lichte kleuren en pastels zorgen voor het ultieme voorjaarsgevoel in huis. Hoe doe je dat?

BN Wallcoverings, behang: Vivre en Hej 


Lentekriebels
Gebruik de lentekriebels om eens lekker in huis aan de slag te gaan. Gooi de ramen en deuren open voor extra frisse lucht. Haal de woonaccessoires van hun plek en bekijk eens kritisch wat je vindt passen bij dit voorjaar. Donkere spullen berg je op in een kast of zet je op zolder. Lichte en transparante materialen zorgen voor meer licht en ruimte in huis.
 
Misschien is dit een goed moment om eens na te denken over een nieuwe kleur op de muur of een ander behangetje? Dan is het leuk om eens te kijken naar een zachte pasteltint of een mooie print. 


Eijffinger Masterpiece en BN Wallcoverings Hej


Kleurenpalet
Stel een kleurenpalet samen van drie tot vijf kleuren. Laat je hierbij inspireren door de natuur, een paar rustige neutralen met een paar uitgesproken kleuren zorgt voor de juiste balans. Maak een keuze in pastels die je wilt toevoegen bijvoorbeeld fris groen, zacht geel, oud roze of een lichte kleur blauw.
 
Als de basis van je interieur rustig is, zijn deze accent kleuren mooi toe te passen op 1 muur, in meubels, stoffen of woonaccessoires. Dat kan van woonkamer, slaapkamer tot in de keuken. Pastels zijn niet te heftig omdat het hele zachte tinten zijn. Mix dus lekker in kleuren en patronen, dan ontstaat er echt iets moois.

Pure & Original verf kleuren 


Interieur styling
Kies je liever voor een paar subtiele veranderingen in huis? Dan kun je dat doen in de styling. Ben je gek op bloemen en vaasjes? Maak een plekje vrij voor een mooi stilleven in het kleurenpalet. Door bloemen, vaasjes en een paar accessoires in een groepje bij elkaar te zetten ontstaan er overal mooie hoekjes en is het niet te druk.
 
Een ander idee is om een paar nieuwe kussens en een sprei toe te voegen aan de zithoek of de slaapkamer. Voer dit kleurenpalet door in een paar bijpassende accessoires, dat geeft een totaal andere sfeer!

Eijffinger Blend


Daglicht
Extra licht in huis haal je naar binnen door de gordijnen goed open te trekken. Vind je het fijn om de ramen toch wat af te sluiten? Werk dan met lichte raambekleding, binnen luiken of shutters. Die zijn in te stellen naar het moment van de dag. Met zo’n lichte basis komen de pastel kleuren nog beter uit!Bece raambekleding en BN Wallcoverings Denim 


Natuurlijk zijn pastel tinten niet alleen maar voor het voorjaar, ook tijdens de zomer periode zorgt het voor een fris interieur

Mooie pastel kleuren van: Wijzonol


Ben je nu toch lekker bezig dan is dit misschien een goed moment om eens lekker op te ruimen of voor een kleine voorjaarsschoonmaak. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Zo kun je nóg meer genieten! 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP