HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Black and white

gepost door / donderdag, 6 juli 2017
Black and white

Behang
Diverse behang-merken hebben een zwart/witt collectie. Het varieert van strakke lijnen tot speelse motieven. Dus kies je ervoor om zwart/wit als basis kleuren te gebruiken in huis dan is het absoluut de moeite om de behang-boeken eens goed door te nemen. Met een origineel behang maak je je eigen zwart-wit stijl nóg krachtiger. 


Zwarte jaloezieën van bece® 


Verf
Witte muren en kozijnen zijn het meest voor de hand liggend. heb je lef dan schilder je één of meer muren zwart. Belangrijk is vooraf goed te bekijken hoeveel zwart je kunt gebruiken. Dat doe je met een kleur app waar je door middel van een foto de ruimte kunt inkleuren. Of door grote kleurstalen op een wand te hangen. De donkere wanden geven de ruimte meteen een intieme en knusse uitstraling. 


Rolgordijnen van Luxaflex 


Kies je liever voor witte wanden dan doe je het precies andersom. De muren wit en kozijnen zwart. Hiermee accentueer je de ramen en kozijnen en werken ze als kunst aan de muur. Door houten deuren in mat zwart te schilderen krijgen ze een industriële uitstraling. Met verf kun je veel bereiken; het scheelt vaak veel hak- en breekwerk. 


Vlinderjaloezieën van bece® 


Gordijnen
Heb je geen zin om te behangen of schilderen? Dan zijn zwarte gordijnen een heel goed alternatief. Zwarte rolgordijnen en jaloezieën zorgen voor een modern effect. Lange gordijnen geven je huis een chique, klassieke sfeer. Rolgordijnen als vouwgordijnen kunnen zowel in een klassiek als modern interieur gebruikt worden. Door de gordijnen zwart te kiezen krijgen de ramen extra aandacht. Samen met de witte wanden ontstaat de black & white stijl. 


Dupli rolgordijn bece® 


Gordijn uit collectie byTzum - desert van a House of Hapiness 


Styling
Wil je het zwart - wit nóg verder doorvoeren? Kies dan voor woon-accessoires in zwart en wit. Daarbij kun je denken aan de kussens op de bank, vazen en misschien ook wel de meubels. Hang zwart-wit foto’s en plattegronden aan de wand. En mix verschillende patronen met elkaar, dat zorgt ervoor dat het geheel speels en persoonlijk wordt. 


Foto: Luxaflex 

Ook en de tuin staat zwart met wit prachtig! 


Foto: Luxaflex terrasoverkapping en bece® vlinderjaloezie 


Ik ben benieuwd hoever jullie zwart en wit in huis doorvoeren. Reacties horen we graag! Groet, Marije 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP