HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloer onder je voeten

gepost door / donderdag, 9 november 2017
Vloer onder je voeten

Bron: COREtec

Een vloer zoals wij die kennen – hout of beton, bedekt met één of andere vorm van vloerbedekking – bestaat nog niet zo heel erg lang. Bij rijke mensen die tegels en parket konden veroorloven bestond het grootste deel van hun huizen, tot de vroege negentiende eeuw,  uit kale planken waar zo hier en daar een klein kleedje op lag om koude voeten te voorkomen. Op het platteland leefden veel mensen op de onbedekte grond. 

Doordat er tegenwoordig meer oog is voor wooncomfort en hygiëne heeft de vloerbedekking industrie daarop ingespeeld en hier voorgoed verandering in gebracht.


Bron: COREtec

Het lijkt haast een raadsel. Een houten vloer die nooit gaat werken, krom staan, barsten of kieren.


Bron: MFLOR

Een (natuur)stenen of betonvloer die een stuk prettiger aanvoelt aan je blote voeten.

Dat….. zijn PVC vloeren. Op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. 
Bron: MFLOR

Buren hebben geen last van enthousiaste kinderen of visite met naaldhakken. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden.

Naast een uitgebreide collectie PVC vloeren kunt u bij @Decokay ook terecht voor tapijt en vinyl, verf, behang en raamdecoratie.

Kom langs bij Decokay en laat u adviseren.

Deze blog is gepost door, Janneke Potuyt

Janneke Potuyt  is interieurontwerper en stylist bij Potuyt interieurstyling & advies en verkoopadviseur bij Decokay Steenwijk.
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP