HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloer onder je voeten

gepost door / donderdag, 9 november 2017
Vloer onder je voeten

Bron: COREtec

Een vloer zoals wij die kennen – hout of beton, bedekt met één of andere vorm van vloerbedekking – bestaat nog niet zo heel erg lang. Bij rijke mensen die tegels en parket konden veroorloven bestond het grootste deel van hun huizen, tot de vroege negentiende eeuw,  uit kale planken waar zo hier en daar een klein kleedje op lag om koude voeten te voorkomen. Op het platteland leefden veel mensen op de onbedekte grond. 

Doordat er tegenwoordig meer oog is voor wooncomfort en hygiëne heeft de vloerbedekking industrie daarop ingespeeld en hier voorgoed verandering in gebracht.


Bron: COREtec

Het lijkt haast een raadsel. Een houten vloer die nooit gaat werken, krom staan, barsten of kieren.


Bron: MFLOR

Een (natuur)stenen of betonvloer die een stuk prettiger aanvoelt aan je blote voeten.

Dat….. zijn PVC vloeren. Op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. 
Bron: MFLOR

Buren hebben geen last van enthousiaste kinderen of visite met naaldhakken. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden.

Naast een uitgebreide collectie PVC vloeren kunt u bij @Decokay ook terecht voor tapijt en vinyl, verf, behang en raamdecoratie.

Kom langs bij Decokay en laat u adviseren.

Deze blog is gepost door, Janneke Potuyt

Janneke Potuyt  is interieurontwerper en stylist bij Potuyt interieurstyling & advies en verkoopadviseur bij Decokay Steenwijk.

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP