HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Vloer onder je voeten

gepost door / donderdag, 9 november 2017
Vloer onder je voeten

Bron: COREtec

Een vloer zoals wij die kennen – hout of beton, bedekt met één of andere vorm van vloerbedekking – bestaat nog niet zo heel erg lang. Bij rijke mensen die tegels en parket konden veroorloven bestond het grootste deel van hun huizen, tot de vroege negentiende eeuw,  uit kale planken waar zo hier en daar een klein kleedje op lag om koude voeten te voorkomen. Op het platteland leefden veel mensen op de onbedekte grond. 

Doordat er tegenwoordig meer oog is voor wooncomfort en hygiëne heeft de vloerbedekking industrie daarop ingespeeld en hier voorgoed verandering in gebracht.


Bron: COREtec

Het lijkt haast een raadsel. Een houten vloer die nooit gaat werken, krom staan, barsten of kieren.


Bron: MFLOR

Een (natuur)stenen of betonvloer die een stuk prettiger aanvoelt aan je blote voeten.

Dat….. zijn PVC vloeren. Op het oog niet te onderscheiden van houten of stenen vloeren. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden goed warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. 
Bron: MFLOR

Buren hebben geen last van enthousiaste kinderen of visite met naaldhakken. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden.

Naast een uitgebreide collectie PVC vloeren kunt u bij @Decokay ook terecht voor tapijt en vinyl, verf, behang en raamdecoratie.

Kom langs bij Decokay en laat u adviseren.

Deze blog is gepost door, Janneke Potuyt

Janneke Potuyt  is interieurontwerper en stylist bij Potuyt interieurstyling & advies en verkoopadviseur bij Decokay Steenwijk.
 • Pin It

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +
 • 11 October 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Maak een stijlstatement met een vinyl vloerkleed
  Heb je ook zo’n aversie tegen bruin-tegeltjes-zeil? Wie niet… maar het vinyl anno 2018 overtreft je stoutste verwachtingen. Het is happening, praktisch en vooral onderscheidend! En nu is er zelfs een vloerkleed van vinyl!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP