HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Houten jaloezieën

gepost door / dinsdag, 4 april 2017
Houten jaloezieën

Jaloezieën hebben horizontale lamellen die te kantelen zijn om lichtinval en privacy te regelen. De afgelopen jaren hebben ze een ware imago lift gekregen. Veel mensen associeren ze nog steeds met kantoorpanden en kille, strakke interieur s. Maar tegenwoordig wordt deze raambekleding aangeboden in veel meer materialen, afmetingen en afwerkingen. En dat zorgt voor een totaal andere uitstraling! Hierdoor passen ze in elke woonstijl en maken ze je interieur helemaal af.

Zwarte jaloezieën zorgen voor een stoer effect. Foto: bece® raambekleding 

1. Sfeermaker
Natuurlijke materialen in huis zien we veel in de natuurlijke woon-trend van dit moment. Hier passen houten jaloezieën perfect bij, het zijn echte sfeermakers. De houten jaloezieën worden gemaakt van FSC gecertificeerd materiaal. Je kiest hiermee voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. De houttint kan in verschillende kleuren worden afgewerkt van licht tot donker hout, bamboe of gelakt hout in de kleur die het mooist bij het interieur past. De houtlook zorgt voor warmte in een interieur


Donker hout staat heel chique in de slaapkamer. Foto: bece® raambekleding 

2. Licht regelen
Daglicht in huis is heerlijk, het geeft ons nieuwe energie en zeker de eerste voorjaarszon is erg welkom. Maar als de dagen zonniger en warmer worden is het wel zo prettig om de zon buiten te houden. Het werkt dan fijn als het licht in huis goed te temperen is door de raambekleding. Als de zon té fel wordt, kantel je eenvoudig de jaloezieën zodat er nog wél daglicht naar binnen komt maar direct zonlicht buiten blijft. Door de horizontale lamellen komt het licht prachtig gefilterd naar binnen.

Daglicht valt prachtig naar binnen door de lamellen. Witte jaloezieën reflecteren het daglicht voor nog meer licht in huis. Foto 1: Luxaflex, 2: bece® raambekleding 


3. Privacy
Privacy is goed te regelen mat jaloezieën, door de lamellen te kantelen behoud je het licht terwijl voorbijgangers niet direct naar binnen kunnen kijken. Dit is vooral prettig wanneer je grote ramen hebt. Wil je nu niet alles gesloten hebben? Er zijn jaloezieën te bestellen die in aparte delen te bedienen zijn. Zo kunnen ze onderaan gesloten blijven en boven geopend worden. Ideaal voor de badkamer of in de slaapkamer. Voor vochtige ruimtes zijn kunststof lamellen een aanrader, die zijn bijna niet van hout te onderscheiden. Ze kunnen goed tegen vocht, zijn makkelijk te reinigen en geven de badkamer een ware hotel sfeer.

Geen inkijk maar wel daglicht in de badkamer. Witte jaloezieën: bece®, zwart: Luxaflex 


Houten jaloezieën
Het aanbod in jaloezieën is behoorlijk groot. Het materiaal varieer van hout, kunststof, aluminum tot lamellen van leer. Bekijk in de winkel het effect van het materiaal, zo krijg je een beter beeld van je voorkeur. De maat en kleur van de lamellen bepaalt voor een groot deel de uitstraling. De breedte varieert van  35 tot 70 millimeter. Smalle latten geven een moderne uitstraling, de brede latten geven een stoerder effect. Kies je liever voor een tijdloze variant dan is 35 of 50 mm een mooie maat. 
 
Geef raambekleding een persoonlijk tintje met ladder band of koord in je favoriete kleur. Ladder band is een band stof die je bij de jaloezieën kunt uitkiezen voor een mooie afwerking. Heb je zin in een pittig accent? Kies dan voor een gekleurd koord, dat valt meteen op!


Brede, zwarte jaloezieën zorgen voor een stoer effect. Foto: bece® raambekleding
  
Ben je gek op de nieuwste snufjes? Deze raambekleding kan zelfs elektrisch bediend worden, zo hoef je de bank zelfs niet meer af als de zon naar binnen schijnt. Ideaal! Laat je vooraf goed adviseren over de mogelijkheden bij de Decokay medewerkers. De producten in deze blog-post zijn verkrijgbaar bij de Decokay winkels.


 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP