HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Maak je huis klaar voor het najaar.

gepost door / donderdag, 19 oktober 2017
Maak je huis klaar voor het najaar.

Kleur: Heart Wood van Flexa.

Warme kleuren.

Warme kleuren zijn dé ultieme tinten voor een knus herfst- en winter interieur . Vervang je styling door diepe kleuren als wijnrood, terracotta, okergeel of een donkere, taupe tint. Bij een neutrale basis is je interieur op deze wijze naar het seizoen of naar je bui aan te passen. Denk hierbij aan: kussens op de bank, kaarsen, het vloerkleed, woonaccessoires of misschien zelfs wel de kleur van de muur?


Behang van BN Wallcoverings

Vloerkleden.

Warmte krijg je met een heerlijk zacht en warm karpet op de vloer. Vloerkleden geven een zithoek een knusse uitstraling maar kunnen ook heel goed gebruikt worden in de slaapkamer of in de hal. Hiermee ontstaat er een knusse sfeer in de ruimte. Zoek een vloerkleed dat goed past bij je woonstijl of zoek er zelfs 2! Zodat je kunt wisselen: diepe kleuren voor het najaar en vrolijke, lichte pastels voor het voorjaar.


Vouwgordijnen: bece®


BN Wallcoverings en rechts: Mr Woon

Dikke gordijnen.

Gordijnen zijn geweldige sfeermakers, natuurlijk vervang je deze niet zomaar. Met een wat dikker overgordijn ontstaat er de keuze om de boel ’s avonds lekker af te sluiten. Zo kun je lekker ‘cocoonen’ na een lange, drukke dag. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en een warme kop thee: de herfst is zo gezellig! Wist je dat overgordijnen de akoestiek in huis verbeteren? In holle ruimtes werkt een vloerkleed en wat dikkere stof gordijnen perfect. Daar wordt alles rustiger van…


Toppoint gordijnen

Styling.

Snoei mooie takken uit de tuin of koop ze bij de bloemist. Denk dan aan die mooie bessentakken, siergraspluimen of katoentakken. Ze staan prachtig als styling in huis. Decoreer met houtblokken in een kast, een lege hoek of kies voor behang met een stoer boomstam motief!


Behang: Vintage Rules van Esta , styling Mr Woon

Verlichting.

Juist dit is dé periode van het jaar om eens kritisch naar de lampen in huis te kijken. Want nu het zo vroeg donker wordt… merk je ineens dat een boek lezen op de bank niet goed gaat. Door wat meer lampen in een ruimte te zetten, kun je bewuster kiezen voor directe verlichting of sfeerverlichting. Directe verlichting is prettig bij het koken, lezen of werken en zet je uit naarmate je rust neemt. Sfeerlicht zorgt voor warmte en gezelligheid en daar kun je vaak best wat meer van hebben. Door meerdere lichtpunten in een ruimte te plaatsen kun je de verlichting instellen naar het moment van de dag. En dat maakt het thuis nóg gezelliger! Ps. vergeet de kaarsjes niet…


Foto: Parade tapijt

Ik hoop je te hebben geïnspireerd en wens je een knus en warm najaar!

 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP