HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Van een lieve roze meisjeskamer naar een stoere tienerplek

gepost door / maandag, 30 maart 2015
Van een lieve roze meisjeskamer naar een stoere tienerplek

Dat was even slikken, want ik vond het behang met de grote roze-witte ruiten van ‘ Onszelf’ nog steeds erg leuk. De linnen gordijnen met gekleurde geborduurde stippen waren snoezig vooral in combinatie met het PiP beddengoed. Maar ja, kleine meisjes worden groot.

Ze mocht mee naar de winkel en zelf uitzoeken wat ze op de muren wilde. Inmiddels waren de roedes met de zware gordijnen al weggehaald. Grappig genoeg bleek de jongedame nu al heel trendbewust. De keuze was snel gemaakt: sloophout behang uit de nieuwste collectie ‘More than elements’ van BN voor 2 muren en stoer aquakleurig betonlook behang van de Decokay Designcollectie voor de andere muur. De 4e muur wordt bedekt door een grote kast dus die bleef zoals het was.

Voor de raambekleding was een lichte sturing nodig. Na het verwijderen van de gordijnen bleek dat de kamer veel ruimer is zonder gordijnen. Er zitten 2 grote ramen in en er moest voldoende ruimte zijn voor een bed, een boekenkast en een bureau. Ook moest er genoeg ruimte overblijven om nu nog lekker te spelen met vriendinnen, maar straks te kunnen chillen. We gingen dus op zoek naar een 

leuk raamdecoratieproduct dat binnen het raam zou blijven. De keuze viel uiteindelijk op een verduisterende duette van 6

4 mm van Luxaflex. De kindveilige LiteRise top-down bediening zorgt voor voldoende privacy en lichtinval overdag. De stoere uitstraling van de grove plooiverdeling combineert harstikke leuk met de stoere look van het sloophoutbehang.

Wat accessoires als kussentjes en een plaid uit de nieuwst ByTzum collectie maken het helemaal af.

Van een lieve meisjeskamer is de ruimte nu getransformeerd tot een stoere meidenkamer geschikt voor een hippe tiener.

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoon

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP