HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Thuiswerkplek

gepost door / woensdag, 6 september 2017
Thuiswerkplek

Flexa oker goud

Om dat thuiswerken goed te laten werken… is een goede thuiswerkplek een must.

Keukentafel
Werken aan de keukentafel kan heerlijk zijn. Met de laptop op tafel, de kinderen naar school en koffie binnen handbereik kun je bergen werk verzetten. De kunst is dan ook om aan het eind van de dag die laptop te sluiten en de papierwinkel op te ruimen. Schuif je alles aan de kant voor de maaltijd dan ontstaat er toch vaak een chaos op tafel. De oplossing is: BERGRUIMTE. 


Flexa - muurkleur: Denim Drift

Maak een vaste plek vrij waar je laptop en werkspullen neer kunt leggen als je klaar bent. In een gesloten kast is het meteen uit beeld, een mooie trolley kan hier ook heel goed voor gebruikt worden. Het scheelt een hoop rommel en zorgt er ook voor dat de verleiding om door te blijven gaan, minder groot is. Balans noemen we dat!


Esta HD vlies behang / Eijffinger behang Planish

Werkkamer
Bij veel vaste thuiswerkdagen of een druk gezin kan het een goede keuze zijn om de logeer-kamer of rommelkamer in te richten als werkkamer. Deze kamer hoeft helemaal niet groot te zijn, juist een compacte ruimte zorgt voor meer focus. Zorg voor een goed bureau, een fijne stoel en frisse lucht. 


BN Wallcoverings behang Pure Passion / Luxaflex rolgordijnen

Maak van de werkkamer een gezellige plek, hierdoor wordt het een fijne kamer. Dat kan met een mooi bureau of sfeervolle tafel, in plaats van saai kantoor meubilair. En zet een mooie lamp op het bureau, dat staat heel sfeervol en zorgt voor goed werklicht. 

Maak plaats voor pennen, papier en documenten. Opbergers zoals manden en dozen zijn praktisch en staan mooi. Houd het bureau netjes en ruim de boel aan het eind van de dag op zodat je de volgende thuiswerkdag weer fris kunt beginnen.

Met oude boeken en zo’n oude typemachine geef je een werkplek een mooie uitstraling. Geef ze een pronkplek en stop ze niet weg.

Bureau in de woonkamer
Een ongebruikte hoek in de woonkamer of slaapkamer kan ook een fijne thuiswerkplek worden. Plaats een compact bureau in de hoek en kies voor meubels die bij het interieur passen. Met een sfeervol behang op de wand of een bos bloemen op het bureau kan het zomaar het favoriete hoekje in huis worden.


behang Belmont / 3-d Moods, beide van BN Wallcoverings 

Mooi en praktisch
Vergeet de raambekleding niet zodat zonlicht niet direct op je beeldscherm schijnt. Goede verlichting is geen overbodige luxe, een bureaulamp of staande lamp naast het bureau zorgt voor goed werklicht.  Zo wordt je werkplek mooi en praktisch.


jaloezieën van Luxaflex / Forbo pvc visgraat vloer

Zachte materialen zorgen voor demping van het geluid, een pvc-vloer is mooi en dempend tegelijk. Als het geluid nog te aanwezig is, denk dan eens na over gordijnen of een vloerkleed. Zij zorgen voor een fijne sfeer, maken de ruimte warm en verzachten het geluid.

Misschien wel het belangrijkst: geniet van het werken vanuit huis. Gun jezelf af en toe een pauze met een kop koffie of thee in de zon of op de bank. Juist door even lekker te ontspannen gaat je concentratie met sprongen vooruit. Werk ze!

Groet, Marije

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP