HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Kleur van het jaar 2018

gepost door / donderdag, 28 september 2017
Kleur van het jaar 2018

In de Decokay blog wil ik je graag, nog voordat de Woonbeurs start, inspireren en informeren over deze trends. Zo ben je helemaal op de hoogte van de laatste nieuwtjes om jouw interieur 2018-proof te maken.KLEUR
Laten we starten met de nieuwe kleuren: afgelopen week is de kleur van 2018 bekend gemaakt. Het is de kleur Heart Wood. Een grijs-roze tint die je huis warm maakt met een volwassen uitstraling.
Dit jaar zagen we de oud roze tinten al langzaam hun entree maken in de interieurs. In 2018 kunnen we het nog meer in huis toe gaan passen.

Elk jaar doet Akzo Nobel onderzoek naar de kleurentrends. Zij analyseren maatschappelijke trends, het consumentengedrag en designtrends over de hele wereld. Dit wordt vertaald in verschillende
kleurenpaletten die wij kunnen gebruiken in ons interieur. Er zijn 10 interieurkleuren gekozen waaronder Heart Wood.


A welcome home

Thuis als veilige haven, weg bij alle hectiek en impulsen. “Het leven gaat steeds sneller, het is hoog tijd om op de pauze-knop te drukken”. Aldus kleurexpert Heleen van Gent van Flexa. Kleur kan die balans herstellen. Dat is de gedachte die Flexa wil overbrengen.

Er zijn drie verschillende kleurpaletten samengesteld om te laten zien dat Heart Wood in elke stijl past. Deze kleuren zijn overal toepasbaar: van woonkamer, keuken tot slaapkamer. Voor: ‘a welcome home’ voor iedereen.


1. The Comforting Home

Thuis is de plek waar je je terugtrekt en het geluid buitensluit. Het is een schuilplek waar je balans vindt. Klei- en roze tinten kalmeren en sluiten ‘lawaai’ buiten. Maak gebruik van zachte materialen zoals leer, zijde en fluweel. Warme aardetinten vind je overal terug in dit thuis.2. The Inviting Home

Je huis als warm nest om in op te groeien, samen weg te kruipen en een plek waar warme herinneringen ontstaan. In deze stijl staat comfort en gemak voorop. Koele tinten blauw zorgen voor een heldere kijk op het leven en naturel tinten en zeegroen zorgen voor verbinding.3. The Playful Home

De plek om op te laden en nieuwe dingen te bedenken. Dit is de perfecte plek om vrienden te ontvangen en inspiratie op te doen. In dit kleurenpalet wordt groen en goud gecombineerd om de creativiteit te prikkelen.


Kortom: veel verschillende kleuren kunnen komend jaar gekozen worden. Kies je voor warm, speels of uitnodigend? Al deze kleuren zijn verkrijgbaar in een kleurentester zodat je ze vooraf thuis kunt proberen. Deze kleurenpaletten zijn in lakken en muurverven te mengen vanaf 20 september.

Pas de nieuwe kleuren op je eigen wijze toe in je interieur: op de muur, een kastje of met gekleurde cirkels op de wand. Twijfel je over de juiste kleur voor jouw huis? Vraag dan advies aan de medewerkers van Decokay. Binnenkort deel ik nog meer interieurtrends in de blog. Dus blijf volgen!

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP