HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Herfstklus

gepost door / donderdag, 9 november 2017
Herfstklus

Muurverf reinigbaar: 
Achter de keuken wil je een goede muurverf die je af kan nemen zonder dat er na het reinigen glans ontstaat. Deze vraag krijgen wij met regelmaat bij Decokay. Er zijn een aantal producten die daarvoor gebruikt kunnen worden. Eén daarvan is Sigmapearl Clean Matt. Het is een zeer goed reinigbare muurverf en bestand tegen het intrekken van vlekken. Prettig te verwerken en egaal mat. Perfect voor deze klus. Liever een lichte glans op de muur? Kies dan Sigmapearl Clean Satin. De verf wordt in de kleur gemengd die jij mooi vindt. Voor het schoonmaken van de muur is er ook een speciale bijbehorende cleaner verkrijgbaar!Lak voor binnen: 
In huis nog even de deuren en kozijnen een lik verf geven. Dan kunnen deze er voorlopig weer tegenaan. Waterbasis wordt op dit moment het meeste binnen toegepast. Het aanbrengen is vaak even wennen, maar heeft als voordeel dat het niet stinkt, snel droogt en minder vergeelt. 
Er zijn ook een aantal verfsoorten die bestand zijn tegen huidvet. Dit is ideaal voor deuren, zodat je minder snel vingers ziet. Naast de populaire matlak zijn deze lakken ook in zijde- en hoogglans verkrijgbaar. Behang: 
Er zijn diverse behangsoorten: Papier, vlies, vinyl en glasvezelbehang. Het meest verkocht is het vliesbehang. Gemakkelijk is dat je de muur insmeert en er geen behangtafel nodig is. Behang is er effen en met patronen. Zit je kleur behang er niet bij, dan is er ook overschilderbaar vliesbehang. 
Wil je een strakke wand kies dan glasvezelbehang. Het is sterk en bijna naadloos te verwerken. Na het aanbrengen verf je het in de gewenste kleur


Bron: AS Creation

Het basic behang van dit moment heeft een kalk, beton- of linnenlook. Het is neutraal en geeft een warme uitstraling aan je woning. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het behang is in        diverse behangboeken te vinden.  
 


Bron: Behang Expresse & BN Wallcoverings 

Het trendy behang van nu heeft de uitstraling van natuurlijke en ruwe materialen en patronen. 

Kleur van 2018 is Heart Wood. Heart Wood is een warme serene kleur. Deze naturel tint past in elk interieur . Combineer deze veelzijdige tint met verschillende kleuren voor een levendig resultaat wat past bij de sfeer in huis. 


Bron: Flexa Kleurentrends onderzoek 2018, flexa.nl

TIP: Combineer de nieuwe kleur Heart Wood met een hip behang!! Een aantal op een rijtje die er mooi bij passen! Van links naar rechts: LOFT, RISE&SHINE en STITCH.
  

BN Wallcoverings 

Nieuws:
Duurzaam wonen is de trend van nu. Sigma heeft hier een bijpassende muurverf voor ontwikkeld Air Pure. De naam zegt het al. De muurverf is luchtzuiverend op basis van biobased bindmiddel . Zelfs de verpakking is gerecycled. Het is supermat en mengbaar in elke kleur. Perfect voor jouw klus in huis! Veel klusplezier en geniet van het resultaat in huis! 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP