HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hollands glorie

gepost door / woensdag, 26 april 2017
Hollands glorie

Hollandse meesters
Ze hangen niet alleen meer in het museum maar tegenwoordig hang je je eigen Hollandse meester aan de muur in huis. Op foto behang, canvas of in de vorm van een moderne collage. Het geeft je interieur een volwassen sfeer en door deze afwerkingen oogt het helemaal niet oubollig. De sprekende kleuren van de oude schilderijen zijn op dit moment helemaal hip. Door die kleuren verder in je interieur te verwerken geef je het nog meer kracht. Kijk maar eens naar het effect van de oker gele bank bij de bloesem van Vincent van Gogh.
Van Gogh behang van BN Wallcoverings


Delfts blauw 
Delfts blauw stop je niet weg in de kast maar hang je tegenwoordig als pronkstuk aan de muur! Verzamel je mooiste bordjes en gebruik ze in de interieur styling. Maak groepjes als stilleven.
Je kunt blauw met wit eindeloos variëren voor dit effect. Heb je het nu niet in de kast staan, struin dan eens de kringloopwinkels af. Daar is voor weinig vaak heel veel moois te vinden.
 
Een moderne variant van het Delfts blauw is dit fotobehang waar een oer Hollandse servies of een afbeelding op geprint is. Meerdere behangmerken hebben een aantal varianten in hun collecties. Je kunt de stalen in de Decokay winkels bekijken.


Forbo collectie door Piet Boon


Holland inspiratie van BN Wallcoverings 

Steeds vaker gaan de Nederlandse woonmerken samenwerken met onze eigen top-designers. Zoals de samenwerking tussen Piet Boon en Forbo vloeren en Edward van Vliet met BN Wallcoverings. Het is een mooie manier om design toegankelijker te maken en in de Nederlandse interieur s te brengen. 

Forbo collectie door Piet Boon


Dutch Design
Wil je een echt Hollands interieur samenstellen dan kan je denken aan Dutch design of typisch Nederlandse kleuren als rood, wit en blauw. Wees voorzichtig met felle kleuren, het is vaak mooier om ze in een wat zachtere variant toe te passen. Zoals deze authentieke tinten van Pure & Original. Mooi voor op de wanden of om oude meubels mee te schilderen. Het diepe rood staat ook prachtig in raambekleding, combineer met een blauw vloerkleed of kussens op de bank! 
Gordijnen van Bece raambekleding 


Ik hoop op nog veel meer mooie Nederlandse ontwerpen! Deze producten zijn te koop bij de Decokay winkels. De medewerkers helpen je graag met een interieur advies. 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP