HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Nazomeren

gepost door / vrijdag, 1 september 2017
Nazomeren

Verfwerk buiten: 
Waarschijnlijk heb je in het voorjaar al het één en ander gedaan. Nu is het tijd om de laatste verfklussen te doen. Waar ga je voor: goed, beter of best. Door te investeren in kwaliteitsverf investeer je in je woning. Binnen elke collectie zijn er verschillende verfkwaliteiten. Wijzonol heeft bijvoorbeeld Dekkend Hoogglanslak, goed voor circa 8 jaar bescherming. Liever iets langer klaar met schilderen? Neem dan Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak met een levensduur van circa 10 jaar. Of kies voor de beste Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Met een buitenduurzaamheid van circa 12 jaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de juiste verwerking en weersomstandigheden. 


Bron: Wijzonol 

Muren buiten: 
Voor de buiten muren is er een speciale verf nodig die weerbestendig en goed te reinigen is. Voordat je start is het zaak loszittende delen te verwijderen en waar nodig te repareren.  Zorg voor een schone ondergrond. Verwijder stof, zand, algen en mos met, wanneer nodig, een speciaal middel. Eén van de producten die voor een buitenmuur geschikt is: Kalei van Pure&Original. Deze oude techniek wordt al honderden jaren toegepast.Het is een duurzame, regen- en weerbestendige behandeling. De ondergrond, voeg en steen wordt minder zichtbaar qua structuur. De Kalei is kant en klaar, smeuïg en eenvoudig aan te brengen. Een verdere afwerking is niet nodig. De verf is er in kalkmat glad of quartz met korrel. Het geeft de woning een bijzonder fraaie uitstraling. 

   
Bron Pure&Original 

Tuinhuis en schutting: 
Van de zomer een mooi tuinhuis of nieuwe schutting geplaatst? Geef deze nog even een likje beits voordat het najaar begint. Beits is vochtregulerend en daardoor geschikt voor ondergronden die vochtiger zijn dan normaal. De beits is er in dekkend of transparant en in allerlei kleuren te mengen. Eén van de transparante producten die daar geschikt voor is: Cetol Novatech van Sikkens. Dit is een transparante lak met zijdeglanzende afwerking voor buiten. Vraag eens bij jouw Decokay naar de bijbehorende kleurenwaaier voor de juiste kleurkeuze. Het hout is goed beschermd en kan er weer tegen aan! 


Bron: Sikkens 

Genieten: 
Als alle klussen zijn gedaan is het tijd om te genieten van de laatste zomeravonden!! 
De buitenmuren zijn weer netjes, het schilderwerk weer strak gelakt. Kleed het terras aan met mooie kussens en een plaid om in weg te kruipen. De buitenhaard aan, wat lekkers erbij en genieten van een mooie nazomer! 


Bron Pure&Original


Voor vragen en advies ga je naar Decokay bij jouw in de buurt! 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP