HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Terug van weg geweest! horizontale jaloezie

gepost door / donderdag, 25 januari 2018
Terug van weg geweest!  horizontale jaloezie

   
Bron: Luxaflex ®

Technische snufjes en oog voor detail: 
Er zijn verschillende lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en zelfs 65 mm. Afhankelijk van de raampartij, inkijk en lichtinval kies je de lamelbreedte. Op bijvoorbeeld een deur past een 16 of 25 mm. perfect. Bij een groot raam de 50 of 65 mm. Hoe groter de lamel hoe meer licht in huis. 

Er zijn verschillende bedieningsvormen. Standaard is het optrekkoord met tuimelstang. Afhankelijk van de situatie kan een andere bedieningsvorm gemakkelijker zijn zoals ketting- bediening, bedieningsgreep of elektrische bediening. Vooral bij een groot raam is het de overweging waard om voor elektrische bediening te gaan. Laat je goed informeren in de showroom en probeer daar de bedieningsvormen in de praktijk uit.

Met het standaard ladderkoord hou je de jaloezie zo transparant mogelijk. Voor een decoratief effect is er ladderband . Dit geeft karakter door de stoffen banden op de jaloezie. Deze banden zijn er in 25 of 38 mm. en in diverse kleuren. Bij sommige merken kan je ook een design uitvoering kiezen, zoals een design tuimelstang. Creëer je eigen horizontale jaloezie!

 Bron: Luxaflex®

Bijzondere modellen: 
Het standaard model kennen wij allemaal, maar wist je dat er ook een aantal bijzondere modellen zijn zoals de Megaview®, Duoflex en Multicolour jaloezieën. 

Megaview®: jaloezieën bieden extra zicht en privacy. De jaloezieën sluiten op dezelfde manier als de normale 25 mm jaloezie, maar wanneer u ze opent heeft u een Megaview naar buiten. Dit doordat het zicht naar buiten toe verdubbeld is.


Bron: Luxaflex®

Duoflex: Jaloezieën verkopen wij met regelmaat bij Decokay. Met dit ultieme lichtreguleringssysteem kunnen de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte afzonderlijk worden bediend en wordt dit op de situatie afgestemd. Voor dat u besteld bepaalt u de grootte van de twee segmenten. Overleg met de monteur tijdens het inmeten wat het mooiste is.

Multicolour: Hou je van een interieur dat net een beetje anders is? Neem dan een kleurmodel. Kies uit de modellen Border, Dip-dye, Shade of stel zelf kleuren samen met het model Vrije keuze. 

Bron: Luxaflex®  Bron:bece®
 
TIPS
Kies voor de badkamer de jaloezie die hiervoor geschikt is. Deze herken je aan het speciale badkamer-symbool op het kleurstaal.

Kunststof kozijnen? Geen probleem. Hiervoor zijn speciale klemsteunen, zodat de jaloezie op het raam gemonteerd kan worden. 

Elke leverancier heeft zijn eigen modellen en mogelijkheden. Bespreek daarom goed de wensen met jouw verkoopadviseur. 

  Bron: Luxaflex®


TRENDS
Mix it: Maak de combinatie met de horizontale jaloezie: 
* Horizontale jaloezie in vrolijke geel met behang Bjorn of Stich voor een trendy scandinavian look. 

Bron AS-Creations Bron BN Wallcoverings Bron bece® 


* Kamerhoge gordijnen met een stoere zwarte jaloezie en RAW behang. Hoe ruig wil je het hebben? 

Bron AS-Creations Bron BN Wallcoverings Bron bece® 

* De kleur van het jaar Heart Wood. Warme en huiselijke tinten en een mooie subtiele lichtinval. 

Bron: Flexa Kleurentrends onderzoek 2018, flexa.nl Bron bece®

Zo zie je dat er verschillende combinaties mogelijk zijn. 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis
  • Pin It

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP