HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Terug van weg geweest! horizontale jaloezie

gepost door / donderdag, 25 januari 2018
Terug van weg geweest! horizontale jaloezie

   
Bron: Luxaflex ®

Technische snufjes en oog voor detail: 
Er zijn verschillende lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en zelfs 65 mm. Afhankelijk van de raampartij, inkijk en lichtinval kies je de lamelbreedte. Op bijvoorbeeld een deur past een 16 of 25 mm. perfect. Bij een groot raam de 50 of 65 mm. Hoe groter de lamel hoe meer licht in huis. 

Er zijn verschillende bedieningsvormen. Standaard is het optrekkoord met tuimelstang. Afhankelijk van de situatie kan een andere bedieningsvorm gemakkelijker zijn zoals ketting- bediening, bedieningsgreep of elektrische bediening. Vooral bij een groot raam is het de overweging waard om voor elektrische bediening te gaan. Laat je goed informeren in de showroom en probeer daar de bedieningsvormen in de praktijk uit.

Met het standaard ladderkoord hou je de jaloezie zo transparant mogelijk. Voor een decoratief effect is er ladderband . Dit geeft karakter door de stoffen banden op de jaloezie. Deze banden zijn er in 25 of 38 mm. en in diverse kleuren. Bij sommige merken kan je ook een design uitvoering kiezen, zoals een design tuimelstang. Creëer je eigen horizontale jaloezie!

 Bron: Luxaflex®

Bijzondere modellen: 
Het standaard model kennen wij allemaal, maar wist je dat er ook een aantal bijzondere modellen zijn zoals de Megaview®, Duoflex en Multicolour jaloezieën. 

Megaview®: jaloezieën bieden extra zicht en privacy. De jaloezieën sluiten op dezelfde manier als de normale 25 mm jaloezie, maar wanneer u ze opent heeft u een Megaview naar buiten. Dit doordat het zicht naar buiten toe verdubbeld is.


Bron: Luxaflex®

Duoflex: Jaloezieën verkopen wij met regelmaat bij Decokay. Met dit ultieme lichtreguleringssysteem kunnen de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte afzonderlijk worden bediend en wordt dit op de situatie afgestemd. Voor dat u besteld bepaalt u de grootte van de twee segmenten. Overleg met de monteur tijdens het inmeten wat het mooiste is.

Multicolour: Hou je van een interieur dat net een beetje anders is? Neem dan een kleurmodel. Kies uit de modellen Border, Dip-dye, Shade of stel zelf kleuren samen met het model Vrije keuze. 

Bron: Luxaflex®  Bron:bece®
 
TIPS
Kies voor de badkamer de jaloezie die hiervoor geschikt is. Deze herken je aan het speciale badkamer-symbool op het kleurstaal.

Kunststof kozijnen? Geen probleem. Hiervoor zijn speciale klemsteunen, zodat de jaloezie op het raam gemonteerd kan worden. 

Elke leverancier heeft zijn eigen modellen en mogelijkheden. Bespreek daarom goed de wensen met jouw verkoopadviseur. 

  Bron: Luxaflex®


TRENDS
Mix it: Maak de combinatie met de horizontale jaloezie: 
* Horizontale jaloezie in vrolijke geel met behang Bjorn of Stich voor een trendy scandinavian look. 

Bron AS-Creations Bron BN Wallcoverings Bron bece® 


* Kamerhoge gordijnen met een stoere zwarte jaloezie en RAW behang. Hoe ruig wil je het hebben? 

Bron AS-Creations Bron BN Wallcoverings Bron bece® 

* De kleur van het jaar Heart Wood. Warme en huiselijke tinten en een mooie subtiele lichtinval. 

Bron: Flexa Kleurentrends onderzoek 2018, flexa.nl Bron bece®

Zo zie je dat er verschillende combinaties mogelijk zijn. 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis
 • Pin It

ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

ZONWERING BLOGS

 • 25 September 2018 door Willeke van Uden, in Advies
  Doseren met shutters, potdicht is verleden tijd!
  Na jaren zware en donkere gordijnen te hebben gehad, nu eindelijk een mooie lichte zonwering. Houten shutters geven de frisse uitstraling die ik voor ogen had!
  NAAR DE BLOG +
 • 6 July 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Neem ik Plissé of Duette?
  Neem ik Duette Shades of Plissé Shades? Wat zijn eigenlijk de voornaamste verschillen? En wat past het beste bij mijn huis en interieur? Een zoektocht op internet bracht mij bij de producten van Luxaflex. Maar wat moet ik nou kiezen?
  NAAR DE BLOG +
 • 17 June 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Gemak dient de… raambekleding
  Luxaflex® noemt het zelf ‘een briljante evolutie in The Art of Window Styling’. En zo kun je Powerview Motorisation absoluut noemen. Dit innovatieve systeem is draadloos, programmeerbaar en je kunt er alle raambekleding in huis op afstand mee bedienen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP