HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We gaan weer kleur gebruiken in huis!

gepost door / woensdag, 8 oktober 2014
We gaan weer kleur gebruiken in huis!

Bij binnenkomst werd de aandacht onmiddellijk getrokken naar een inspiratieplein met denimblauw als eyecatcher. Een chique combinatie van blauw met metallics zorgen voor een nieuw kijk op blauw. Niet meer koud en ongezellig, maar trendy, aantrekkelijk en warm.

Foto met denimblauw bijvoorbeeld het moodbaord uit onze folder week 44/45, maar dan zonder prijzen. En die mooie foto van Pure by Flexa in blauwtinten.
Dé trendkleur voor het komende seizoen is koperoranje. Een warme donkere ‘nude-tint’ daar waar de materialen het toelaten uitgevoerd in metallic met koperglans. Deze kleur is echt vernieuwend en een mooie tegenhanger voor veel donkere tinten. Het is met heel veel kleuren te combineren en maakt een pittig, maar stijlvol accent.

Last but not least kwamen we de kleur ´zeegroen´ veel tegen. In het Engels heet deze kleur duck-egg en is daar al jaren een begrip, maar dan met een klassieke touch. In combinatie met de tinten die veel moderne interieur s momenteel hebben, grijs, greige, taupe en wit, geeft zeegroen een heel mooie kleurbalans die juist weer heel trendy is. Het is mooi aanvullend aan de bestaande basictinten en je brengt kleur aan in huis zonder dat het karakter van de inrichting wordt aangetast. Denk bijvoorbeeld aan een vintagekarpet in zeegroene tinten, een accentwand behandelen met matte muurverf of kies voor een spannend behang.

Foto vintagekarpet van Louis de Poortere via Willard en wat gordijnstoffen/behang/kleurstaal in die tint.

De huidige behangtrends zijn momenteel zo divers dat het vaak ´kunst aan de muur´ is. Met een wand behang, breng je karakter in de ruimte.  

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoon

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP