HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We gaan weer kleur gebruiken in huis!

gepost door / woensdag, 8 oktober 2014
We gaan weer kleur gebruiken in huis!

Bij binnenkomst werd de aandacht onmiddellijk getrokken naar een inspiratieplein met denimblauw als eyecatcher. Een chique combinatie van blauw met metallics zorgen voor een nieuw kijk op blauw. Niet meer koud en ongezellig, maar trendy, aantrekkelijk en warm.

Foto met denimblauw bijvoorbeeld het moodbaord uit onze folder week 44/45, maar dan zonder prijzen. En die mooie foto van Pure by Flexa in blauwtinten.
Dé trendkleur voor het komende seizoen is koperoranje. Een warme donkere ‘nude-tint’ daar waar de materialen het toelaten uitgevoerd in metallic met koperglans. Deze kleur is echt vernieuwend en een mooie tegenhanger voor veel donkere tinten. Het is met heel veel kleuren te combineren en maakt een pittig, maar stijlvol accent.

Last but not least kwamen we de kleur ´zeegroen´ veel tegen. In het Engels heet deze kleur duck-egg en is daar al jaren een begrip, maar dan met een klassieke touch. In combinatie met de tinten die veel moderne interieur s momenteel hebben, grijs, greige, taupe en wit, geeft zeegroen een heel mooie kleurbalans die juist weer heel trendy is. Het is mooi aanvullend aan de bestaande basictinten en je brengt kleur aan in huis zonder dat het karakter van de inrichting wordt aangetast. Denk bijvoorbeeld aan een vintagekarpet in zeegroene tinten, een accentwand behandelen met matte muurverf of kies voor een spannend behang.

Foto vintagekarpet van Louis de Poortere via Willard en wat gordijnstoffen/behang/kleurstaal in die tint.

De huidige behangtrends zijn momenteel zo divers dat het vaak ´kunst aan de muur´ is. Met een wand behang, breng je karakter in de ruimte.  

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoon
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 16 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Advies
  Een Basic woonstijl past in elk huis
  Wil jij het gevoel van een natuurlijk interieur? Met veel hout en materialen die je terugvindt in de natuur? Dan kies je al snel voor een Basic woonstijl. En je kunt er alle kanten mee op. Laat gerust je eigen creativiteit stromen. Kom je er niet uit? Dan helpt Decokay je verder op weg.
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP