HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We gaan weer kleur gebruiken in huis!

gepost door / woensdag, 8 oktober 2014
We gaan weer kleur gebruiken in huis!

Bij binnenkomst werd de aandacht onmiddellijk getrokken naar een inspiratieplein met denimblauw als eyecatcher. Een chique combinatie van blauw met metallics zorgen voor een nieuw kijk op blauw. Niet meer koud en ongezellig, maar trendy, aantrekkelijk en warm.

Foto met denimblauw bijvoorbeeld het moodbaord uit onze folder week 44/45, maar dan zonder prijzen. En die mooie foto van Pure by Flexa in blauwtinten.
Dé trendkleur voor het komende seizoen is koperoranje. Een warme donkere ‘nude-tint’ daar waar de materialen het toelaten uitgevoerd in metallic met koperglans. Deze kleur is echt vernieuwend en een mooie tegenhanger voor veel donkere tinten. Het is met heel veel kleuren te combineren en maakt een pittig, maar stijlvol accent.

Last but not least kwamen we de kleur ´zeegroen´ veel tegen. In het Engels heet deze kleur duck-egg en is daar al jaren een begrip, maar dan met een klassieke touch. In combinatie met de tinten die veel moderne interieurs momenteel hebben, grijs, greige, taupe en wit, geeft zeegroen een heel mooie kleurbalans die juist weer heel trendy is. Het is mooi aanvullend aan de bestaande basictinten en je brengt kleur aan in huis zonder dat het karakter van de inrichting wordt aangetast. Denk bijvoorbeeld aan een vintagekarpet in zeegroene tinten, een accentwand behandelen met matte muurverf of kies voor een spannend behang.

Foto vintagekarpet van Louis de Poortere via Willard en wat gordijnstoffen/behang/kleurstaal in die tint.

De huidige behangtrends zijn momenteel zo divers dat het vaak ´kunst aan de muur´ is. Met een wand behang, breng je karakter in de ruimte.  

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoon
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 23 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP