STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?

geschreven door

Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…

Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?

Ineens besef je, 'ik loop weer achter' als het gaat om kleur in je interieur. Dat gaat meestal heel geleidelijk. Zo ben ik echt niet dagelijks bezig met met het op de komma volgen van trends. Het is meer zo dat je ineens allemaal leuke potjes, kussens en andere hebbedingetjes ziet in een bepaalde kleur.

De jaarlijkse Woonbeurs, samen met de interieurbladen en interieurwinkels zetten de toon. Of je nu trendgevoelig bent of niet, je kunt er niet omheen dat kleur een grote rol speelt in de kriebels die je voelt om weer eens de kwast te pakken.

De specialistische verfmerken (en sinds kort ook vakhandel Decokay) brengen hun eigen Kleur van het Jaar uit. Deze wordt gekozen door ervaren stylisten, die trends op de voet volgen. De kleuren van Sigma, Flexa en Decokay voor 2023 zijn bekend, en vallen dit jaar wel heel erg synchroon met mijn smaak.

Decokay, vakhandel in verf, behang, raambekleding en vloeren, brengt Warm Gold uit. Een romig goudbruin dat tegen geel aanhangt. Net geen oker, maar met de warmte van de zon, en de diepte van de aarde.

Sigma, brengt Vining Ivy uit. De intrigerende kleur heeft een blauwe basis met groen-nuances en grijs-diffusie. Hierdoor ontstaat een diepte beleving die dromerig aandoet. Het is de ideale kleur voor zowel die ene muur, als voor je deuren en kozijnen!

Flexa, komt met Wild Wonder. Een natuurlijk geel, dat niet domineert. Geel mag weer, dat is zeker, maar dit een nieuw soort geel. Licht, met veel wit-verzadiging. Geen citroen, geen oker, geen zonnegeel, maar een hint van natuurlijk licht.

Alle drie kleuren van het jaar, passen goed bij natuurlijke materialen zoals planten, onbewerkt hout, en riet. Ze bieden een beetje kleur in je interieur, zonder al te veel de boventoon te voeren. En dat is wat we willen. Want laten we eerlijk zijn… Al is het maar één muur, we gaan die echt niet serieus élk jaar een ander kleurtje geven…

 • Pin It

Wil je een van deze prachtige kleuren in je interieur?

Onze stylisten helpen je graag verder
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP