STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Tapijt voor duizend-en-één-nachten…

geschreven door

De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.

Tapijt voor duizend-en-één-nachten…

Zachte vloerbedekking als tapijt, spreekt tot de verbeelding, dat is een feit. Nu heb ik geen kleine kinderen meer om lekker mee samen op de grond te ravotten en spelen, maar dat is voor die associatie ook helemaal niet nodig.

Sinds kort hebben we een vakantiehuisje. Niets leukers dan dat helemaal opnieuw in te richten naar je smaak. Ineens kun je toch kiezen voor andere kleuren dan je thuis zou doen. Het geheel mocht ook best wel iets zomers hebben.

Maar het ultieme gevoel van ontspannen, is voor mij toch wel als de vloer onderdeel wordt van het gezellig samenzijn. Dit vergroot de leefruimte, net als het gevoel van ‘vrij zijn’. Natuurlijk kan dat met een mooi kleed, maar ik wilde dit gevoel ‘all the way’.

Lichte kleuren zijn besmettelijk! En ik zal het vast berouwen hoor… Maar oh, heb ik toch heel mijn leven al crèmekleurige vloerbedekking gewild… Goed advies is goud waard, want voor dit probleem blijken allerhande oplossingen bedacht tegenwoordig.

Zo heb je tapijtstroken (die in niets lijken op die goedkope tegels van vroeger!) Wanneer je écht een vlek hebt, kun je in geval van hoge nood een deel vervangen. Ook zijn er nieuwe soorten tapijt, die vuilwerend zijn. Zó vuilwerend, dat je er zelfs bleek op kunt laten vallen… Dus hoef je je over een kop koffie of rood wijntje ook geen zorgen meer te maken…

Zodoende hoefde ik alleen nog te kiezen uit het soort tapijt, hoogpolig, laagpolig, en soort lus. Ik koos voor velours tapijt… Dicht, laagpolig, maar met die echte fluwelen uitstraling. Zo is ons vakantiehuisje een soort meditatie retraite geworden. Waar we met kussens op de grond zitten, en ons vrij voelen…

 • Pin It

Onder de indruk van de variaties in tapijt?

Bekijk ze allemaal in onze winkel!
STEL EEN VRAAG MEER INFO

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP