STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vroeger was niet alles beter…

geschreven door

Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.

Vroeger was niet alles beter…

Een nieuwe vloer is een grote beslissing. Alles gaat qua inrichting even op de schop. Want pas als je huis leeg is, krijg je dat gevoel van vrijheid om te doen wat je wil.

Voor mij betekent dat tevens een eindeloze keuze strijd. Ik ben een twijfelkont in hart en nieren. Google ‘laminaat’ en je ziet parket, marmer, tegeltje, brede kloosterplanken, visgraat, echt te veel keuzestress.

Dus toog ik naar Decokay. De beste zet die ik had kunnen doen. Ik ben echt op mijn schreden teruggekeerd wat betreft de vergelijking ‘nep en echt’. Of ze nou stenen dessin of houtlook liet zien, alles was niet van echt te onderscheiden. Opdruk, indruk, voelbare nerf, écht bizar! Dat maakte de keuze er niet gemakkelijker op, maar ik was eigenlijk meteen gecharmeerd van de visgraat vloer. Of beter gezegd: de Hongaarse punt. Très chique!

Drie dingen bekoren mij al jaren aan dit dessin. In de eerste plaats is het klassiek, en toch modern, de ideale match met mijn stijl. Daarnaast combineert de vloer gemakkelijk door de kleurvariatie. Én het geeft diepte, waardoor het de ruimte vergroot.

Maar er blijft altijd wat te twijfelen over, laat dat maar aan mij over. Gelukkig mocht ik de stalen bij uitzondering wat langer houden. Want de kleurkeuze… Donkerbruin, grijs/bruin, bruin/wit, bruin/zwart, robuust of strak, het was een beste bevalling weer.

Inmiddels hebben alle vrienden en bekenden er een mening over mogen spuien, via de online Roomplanner (een handige tool van Decokay om een vloer in de ruimte te bekijken): ‘Het moest vooral niet te donker worden, want de ruimte was al zo klein.’

Maar dat met die keuzestress, dat is een apart ding. Want diep van binnen weet ik meestal de hele tijd al wat ik wil. Het werd dus een bruin/zwarte vloer, diep, levendig en warm. Dat past bij mij.

 • Pin It

Op zoek naar de ideale laminaatvloer?

In de winkel vinden we degene die het best bij je past!
MAAK EEN AFSPRAAK MEER INFO

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP