HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Van binnen naar buiten

gepost door / maandag, 29 mei 2017
Van binnen naar buiten

Woonstijl
Bij het inrichten van je huis is het ontdekken van je woonstijl een belangrijk begin. Als je eenmaal je eigen woonstijl kent dan is het makkelijker om de juiste kleuren, meubels en materialen te kiezen om van je huis een fijn thuis te maken.

Het is erg mooi om diezelfde stijl te gebruiken bij het inrichten van je balkon of terras. Zet je dan de deuren open, dan loopt binnen vloeiend in elkaar over. Je kunt van de tuin een ware buitenkamer maken, van alle gemakken en moois voorzien. Ik geef je in deze blog mooie inspiratie voor binnen en buiten en hoe dat bij elkaar past. 

Zomer in huis bij Esta 


Natuurlijk interieur
Een goede manier om binnen en buiten door te laten lopen is de natuur in je interieur te halen. Zet binnen en buiten veel groene planten in potten en pluk bloemen uit de tuin voor in huis. Stylingtip: je kunt de bloemen drogen tussen een boek en daarna in een mooie compositie inlijsten.

Qua kleur geeft fris groen in huis het fijne buitengevoel. Je kunt buiten nog meer in huis halen door voor een fotobehang te kiezen met een natuurprint. Kies een foto van je favoriete plek: het strand, bos of die mooie vakantie bestemming. Zo lijkt het alsof je in de woonkamer al op het strand of bos uitkijkt. Het geeft een geweldig effect! 

Behang Masterpieces - Geonature - Eijffinger 


De vloer
Openslaande deuren naar de tuin zorgen ervoor dat je blik naar buiten wordt gericht. Het staat dan prachtig als de binnen en buiten vloer goed bij elkaar past.

Ga je voor een betonlook op de vloer? Dan is het mooi om ook buiten voor een betonlook te kiezen. Doordat de vloer aansluit lijkt het alsof binnen en buiten één geheel worden. Hetzelfde bereik je met een hout motief binnen, aansluitend bij een houten vlonder terras buiten. Optisch worden de ruimtes met elkaar verbonden. 
Vloer betonlook Novilon VT Wonen - houtlook behang: Esta Home 


Gordijnen kiezen
Om de natuur nog meer naar binnen te halen is het mooi om grote ramen zoveel mogelijk open te laten. Zo geniet je van het mooiste uitzicht naar buiten. Op zonnige dagen is het fijn om de zon zoveel mogelijk buiten te houden. Dunne, transparante gordijnen geven mij het ultieme zomergevoel. Ze wapperen op de wind en zorgen ervoor dat er toch nog uitzicht blijft. Zo kan je op warme dagen binnen zitten en de deuren nog lekker open houden zodat je verfrissing voelt van de wind. Groene wand
Heb je geen buiten maar wil je wel graag dat gevoel in huis? Geef een wand een groen effect met een botanische print. Door deze interieur trend worden er steeds meer groene prints op behang ontworpen die je interieur een groen en tropisch tintje geven. Je ziet hoe prachtig het effect is met de palmbladeren op het behang. Zet er een paar potten met grote planten bij en je hebt je eigen “tuinhoek” in huis.

Is het uitzicht de moeite waard? Zorg er dan voor dat de gordijnen geopend kunnen blijven. Het moet toch fantastisch zijn om vanuit deze badkuip het bos in te kijken?? Horizontale jaloezieën zorgen ervoor dat je eenvoudig kunt bepalen of de ramen open of gesloten blijven. Zo is zelfs de onderzijde te verstellen zodat als je in bad ligt nog het bos in kunt kijken. Ik hoop je weer te hebben geïnspireerd, voor vragen en advies kun je terecht bij de medewerkers van Decokay. Geniet van je huis en de tuin! 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP