STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!

geschreven door / vrijdag, 17 september 2021

Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.

Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!

De kleur van het jaar 2022 is geworden: Bright Skies! Een zacht, luchtig blauw, dat de voorbode geeft van een openbrekend grijs wolkendek. Het is dan ook het afgelopen jaar spreekwoordelijk een behoorlijk betrokken lucht geweest…

Ik kan er niets aan doen, maar als ik Bright Skies zie, krijg ik zelf onmiddellijk associaties aan mijn eerste skivakantie. Ik was twaalf, pastel kleuren waren ín destijds. Mijn moeder had een trui gebreid waarin deze elkaar in horizontale banen opvolgden, van zachtroze naar mintgroen, en van citroengeel naar zacht blauw. Bam, daar was ineens deze zoete herinnering acuut terug bij het zien van de kleur Bright Skies.

De bijbehorende paletten laten zien hoe deze kleur het zoete pastel-palet mijlen voorbij is. In het Studio pallet krijgt hij onmiskenbaar iets retro’s, maar dan super fris en licht. Knap, dat je met toevoeging van een blozend rood, het blauw een totaal nieuw karakter geeft.

Wie normaal geen blauw-fan is, ziet hier zeker mogelijkheden in toepassing door de verschillende combinaties. Zoals Bright Skies in het Salon palet en het Greenhouse palet wordt uitgevoerd, ontstaat frisse, opgewekte rust en ruimte. In beide paletten is het opvallend hoe prachtig dit specifieke blauw zich voegt naar de bruintinten. Natuurlijk hout past er dan ook perfect bij. Ook het Workshop palet heeft bruin als tegenhanger, maar door de traditionele pastel combinatie geel, roze en groen ‘voller’ te maken, is dit ineens heel eigentijds en energiek.

Met dit prachtige blauw kun je je dus volop laten inspireren om te spelen met kleur. Ik denk aan genieten in je pyjama op het balkon in de winterzon, chocolade dieren maken, en voor het eerst de piste af… Beste vakantie ever!

 • Pin It

Kleur van het jaar 2022 thuis?

Neem een interieurfoto mee naar de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...
 • Raam en muur: twee handen op één buik
  Welke raambekleding je ook kiest, hij hangt altijd naast de muren. Muren die weer passen bij andere (eyecatcher) muren… Het geheel van kleuren en vormen bepaalt de totale uitstraling van jouw interieur. En daarom mag goede raambekleding niet ontbreken.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP