STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Geef kleur aan iemands leven!

geschreven door

Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!

Geef kleur aan iemands leven!

‘Happy little accidents’ noemde Bob Ross het wanneer er onbedoeld een verkeerde kleur in zijn schilderij verscheen. En hij wist die kleur vervolgens als geen ander toch naadloos op te laten gaan in een fraai landschap. We heten echter niet allemaal Bob Ross… Mijn buurvrouw zeker niet. Haar muur in de woonkamer heeft meer weg van een ‘big accident’. Weet ze zelf trouwens ook hoor! Maar een reeks persoonlijke tegenslagen zorgt ervoor dat haar budget gewoon niet toereikend is om er verandering in aan te brengen. Voor mij was het dan ook direct duidelijk dat ik haar op zou geven voor de Decokay-actie ‘Geef kleur aan iemands leven’.

Tijdens deze actie - die loopt van 1 tot en met 30 november - kunnen klanten van Decokay iemand opgeven die wel wat kleur in zijn of haar leven verdient. Bijvoorbeeld omdat iemand krap bij kas zit, getroffen is door Corona, of op een andere manier tegenslagen heeft gekend. Of gewoon omdat je iemand een keer extra in het zonnetje wil zetten. Uit alle aangemelde personen wordt per Decokay-winkel een winnaar getrokken. Deze winnaars krijgen een make-over van een muur naar keuze ter waarde van maximaal €200,- Decokay zorgt voor de gewenste verf of het behang. 

Het is de bedoeling dat je dan zelf helpt bij het klussen. Iets wat ik graag doe voor mijn buurvrouw. Kijken of we - om met Bob Ross te spreken - samen ‘the joy of painting’ kunnen ontdekken! Ik ga er wel even een fotootje van maken om te posten op Instagram, zo maak ik namelijk zelf ook nog kans op een waardecheque van € 200,-, te besteden bij Decokay. Kan ik mijn eigen ‘little accidents’ in huis ook mooi wegwerken!

 • Pin It

Meedoen met deze winactie?

Geef iemand op na aankoop in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP