STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay

geschreven door / vrijdag, 1 oktober 2021

Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.

Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay

Bij het woord rosé denk je al snel aan een heerlijke, zonnige dag aan het strand. Met je voeten in het warme zand en een glaasje rosé in de hand. En dat is ook precies waarom Decokay deze lichtroze, bijna poederige nude kleur heeft gekozen tot woonkleur van 2022. Rustic Rosé geeft door die lichte en relaxte touch een heerlijk ontspannen gevoel en met deze prachtige nude tint kun je alle kanten op...  

Als stylist bij Decokay ben ik dagelijks bezig met interieur en kleur. Vaak merk je dat mensen nogal terughoudend zijn bij kleurgebruik in huis. Terwijl juist een ‘Touch of Colour’ je huis persoonlijker maakt. Onze woonkleur 2022 is niet helemaal toevallig. Rustic Rosé is namelijk een perfecte combinatiekleur die je op verschillende manieren toepast; als hoofdkleur door een hele muur in deze kleur te verven, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld Rosé accessoires (denk aan kussentjes of vaasjes), vloerkleed of luchtige inbetweens. Of een mooi uni of dessin behang waarin deze warme kleur terugkomt… Vrouwelijk, nee helemaal niet. Wist je dat roze tot het begin van de 19e eeuw een jongenskleur was? En tegenwoordig kunnen we alle kleuren voor iedereen combineren, wel zo van deze tijd. 

Ik hoor je al denken, hoe kan ik deze kleur integreren in mijn interieur? Ik heb zelf voor een combinatie gekozen van diep donkerblauwe, velours gordijnen van Toppoint en een behang met een gouden print (Reflect van Eijffinger). Samen met een muur en accessoires in Rustic Rosé en een goudkleurige vloerbedekking van Interfloor, creëer ik zo met onze Decokay woonkleur een hotel chique slaapkamer! 

Ben je benieuwd hoe jij Rustic Rosé in je interieur kunt toepassen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar onze winkel want we kijken graag met je mee voor jouw ‘Touch of Pink’!

Anne van Opmeer,
styliste bij Decokay

 • Pin It

De beste kleur in jouw interieur?

Maak een afspraak met onze styliste!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP