STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

geschreven door / vrijdag, 23 juli 2021

Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

Zoals met veel dingen, gebeurt er pas echt wat als de stok achter de deur zit. Dat is niet anders met thuiswerken. Iedereen zonder vitaal beroep heeft inmiddels kunnen genieten van de voordelen van thuiswerken. Maar belangrijker, werkgevers zijn door de resultaten eindelijk van hun laatste twijfels af!

Tijd dus om van de keukentafel te verkassen naar een permanente plek in huis. Van zolder tot nisje in de woonkamer. Dat betekent ook, dat we voor even onze eigen Arbo-, en interieur adviseur tegelijk moeten zijn.
Bij mij ging dat proces meteen radicaal. Ik startte met een nieuwe massagestoel (verwen jezelf) en apart bureautje waarvoor ik speciaal een extra plek in de woonkamer gecreëerd had. 

Dat je ook té gretig kunt toehappen, bleek al rap… De massagestoel gaf te weinig ondersteuning, en het in hoogte verstelbare bureautje was veel te fragiel voor mijn wilde getyp. 

Geen nood; de stoel is naar boven, waar mijn dochter er veel speelplezier van heeft. Het bureautje dient als haar nieuwe knutselplek, zodat ze niet steeds alles hoeft op te ruimen als er gegeten wordt. 
Maar toen ik nog! Een chique stoel met voldoende ondersteuning voor de rug was de eerstvolgende aankoop, op de voet gevolgd door een los toetsenbord, een rollerbal muis, en een laptopstandaard. En nu zit mama toch aan de eettafel! Echter wel in stijl natuurlijk…

Wie mij een beetje kent weet dat er niet zomaar een functioneel ding gekocht wordt hier in huis. Alles moet precies passen in mijn interieur. Een natuurlijke houten laptopstandaard dus, en een mooie stalen locker om alle losse spullen uit het zicht op te bergen. 

De nieuwe bureaustoel is gewoon neutraal zwart, passend bij het industriële staal. Fraai in het geheel, maar natuurlijk niet aan de eettafel. Voor gelikt design doe ik echter met liefde concessies! Kortom; die bureaustoel wordt aan het einde van iedere werkweek - of als er tussendoor bezoek komt - verplaatst naar het aparte bureautje! 

 • Pin It
Wijzonol Sikkens Desso JAB Holland Haag Decokay Design Gordijnen Eijffinger Sigma Luxaflex Decokay Design shutters Interfloor Decokay Design Raamdecoratie Toppoint Unilux A House of Happiness Pure & Original AS-Creation COREtec dib Decokay Design vloeren BN Wallcoverings Decokay Design Verf

Stylish en verantwoord werken - het kan!

En wij kijken graag met je mee!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 
 • Scandinavisch wonen 2.0!
  Ondanks mijn totaal andere smaak, denk ik elke keer dat ik bij mijn zus binnenloop; ‘wat is het hier toch gezellig'. En tóch lekker modern, licht en opgeruimd! Zij heeft de Scandinavische woonstijl ten voeten uit. Toch heeft ze gekke twists met bamboe behang en een jungle stoel.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP