STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

geschreven door / vrijdag, 23 juli 2021

Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

Zoals met veel dingen, gebeurt er pas echt wat als de stok achter de deur zit. Dat is niet anders met thuiswerken. Iedereen zonder vitaal beroep heeft inmiddels kunnen genieten van de voordelen van thuiswerken. Maar belangrijker, werkgevers zijn door de resultaten eindelijk van hun laatste twijfels af!

Tijd dus om van de keukentafel te verkassen naar een permanente plek in huis. Van zolder tot nisje in de woonkamer. Dat betekent ook, dat we voor even onze eigen Arbo-, en interieur adviseur tegelijk moeten zijn.
Bij mij ging dat proces meteen radicaal. Ik startte met een nieuwe massagestoel (verwen jezelf) en apart bureautje waarvoor ik speciaal een extra plek in de woonkamer gecreëerd had. 

Dat je ook té gretig kunt toehappen, bleek al rap… De massagestoel gaf te weinig ondersteuning, en het in hoogte verstelbare bureautje was veel te fragiel voor mijn wilde getyp. 

Geen nood; de stoel is naar boven, waar mijn dochter er veel speelplezier van heeft. Het bureautje dient als haar nieuwe knutselplek, zodat ze niet steeds alles hoeft op te ruimen als er gegeten wordt. 
Maar toen ik nog! Een chique stoel met voldoende ondersteuning voor de rug was de eerstvolgende aankoop, op de voet gevolgd door een los toetsenbord, een rollerbal muis, en een laptopstandaard. En nu zit mama toch aan de eettafel! Echter wel in stijl natuurlijk…

Wie mij een beetje kent weet dat er niet zomaar een functioneel ding gekocht wordt hier in huis. Alles moet precies passen in mijn interieur. Een natuurlijke houten laptopstandaard dus, en een mooie stalen locker om alle losse spullen uit het zicht op te bergen. 

De nieuwe bureaustoel is gewoon neutraal zwart, passend bij het industriële staal. Fraai in het geheel, maar natuurlijk niet aan de eettafel. Voor gelikt design doe ik echter met liefde concessies! Kortom; die bureaustoel wordt aan het einde van iedere werkweek - of als er tussendoor bezoek komt - verplaatst naar het aparte bureautje! 

 • Pin It

Stylish en verantwoord werken - het kan!

En wij kijken graag met je mee!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP