STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Laat me slapen!

geschreven door

Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 

Laat me slapen!

Ik ben dol op de zomer. De warmte van de zon, met vrienden heerlijk in de tuin eten en borrelen tot laat in de avond. En daarna zo lekker rozig je bed inrollen. Want ja, ik ben ook dol op slapen. Echt, een fijnere hobby is er niet. Het is goed voor je en nog gratis ook!

Maar je moet er dus ook niet aankomen hè? Aan die nachtrust. Tot een aantal jaar geleden waren het vooral mijn kinderen die me uit mijn slaap hielden. De laatste jaren is mijn gebroken nachtrust vaak te danken het gezoem van insecten rondom mijn hoofd. Om knettergek van te worden. Vooral omdat ze steevast verdwenen lijken te zijn als je uiteindelijk besluit het licht aan te doen... Tot je het licht weer uitknipt.

Juist omdat mijn nachtrust me zo lief is, neem ik dit jaar maatregelen. Insecten zullen deze zomer vooral onze tuin sieren en niet langer rondom mijn hoofd zoemen. Bij Decokay heb ik advies gekregen over horren die op maat gemaakt kunnen worden voor mijn ramen en zelfs voor mijn schuifpui. Die laatste is zelfs nagenoeg onzichtbaar wanneer hij niet gebruikt wordt. Bij Decokay is er keuze uit horren op maat van Unilux, Luxaflex® en Decokay Design. Rolhorren, hordeuren, plisséhorren, vaste horren, allemaal kunnen ze op de juiste maat worden gemaakt. Zo is er voor elk soort raam en deur een passende hor.

Deze week worden hier de maten opgenomen en wanneer de horren klaar zijn, laat ik ze ook direct door Decokay monteren. Deze zomer komt het enige gezoem bij mij thuis van de wekker!

 • Pin It

Voor een hor op maat

ga je natuurlijk naar Decokay

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!
  We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.
 • Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!
  Raamdecoratie is een term die tegenwoordig veel beter van toepassing is dan de term ‘raambekleding’. Er is aanbod van de meest schitterende inbetweens- tot aan rijke overgordijnstoffen. En van vernuftige zonwerende dupligordijnen tot plissés. Kunstwerkjes voor je ramen dus. Soms spreken we zelfs van zonwering voor binnen.

DECOKAY BLOGS

 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
 • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.
 • Een hor als wapen tegen malaria
  Muggen... we hebben er allemaal last van. Maar waar wij alleen maar last hebben van wat jeuk of gezoem is elders in de wereld de steek van een mug levensgevaarlijk. Wat kunnen wij doen aan de bestrijding van malaria? Sta stil bij Wereld Malaria Dag op 25 april.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP