HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Aarden met kleuren uit de natuur

geschreven door / vrijdag, 16 april 2021

In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

Aarden met kleuren uit de natuur

Hoewel ik een voorliefde heb voor alles wat met inrichting te maken heeft, ben ik er de laatste tijd meer mee bezig dan ooit. Omdat ik grotendeels thuiswerk, en we vaak met het hele gezin thuis zijn, vind ik het nog belangrijker dat we ons allemaal thuis voelen. En waar ik onlangs achter ben gekomen, is dat dat heel goed lukt met aardse kleuren. Tinten die in de natuur voorkomen, geven sfeer en passen goed in onze huiskamer die overdag veel licht krijgt. Dankzij de naturel kleuren blijft het op elk moment van de dag aangenaam en gezellig in huis.

Bij aardse kleuren denk je al snel aan terracotta en okergeel of roestbruin. Dat zijn juist niet de kleuren waar ik het over heb. Aardse kleuren die rechtstreeks uit de natuur komen zijn toch vaak wat genuanceerder. Allerlei bruinschakeringen die doen denken aan hout van struik en boom. En wat dacht je van de kleuren van de grond onder je voeten: klei, zand, leem en misschien zelfs verdord gras.

Als ik die kleuren vertaal naar mijn eigen interieur: de houten vloer past heel goed bij de kleikleurige muur die rust brengt en tegelijkertijd spannend is. De onbewerkte houten kast past perfect, de lichtbruine kleur lijkt voor de muur gemaakt te zijn. Nu nog op zoek naar accessoires om accenten te leggen, ik kies voor allerlei tinten groen om een beetje ‘bite’ in het kleurenpalet toe te voegen. De kleurschakeringen die ook in de natuur voorkomen, zorgen ervoor dat je er naar kunt blijven kijken. 

 • Pin It

Wil je weten welke aardse kleuren

in jouw interieur passen?
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP