HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Aarden met kleuren uit de natuur

geschreven door / vrijdag, 16 april 2021

In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

Aarden met kleuren uit de natuur

Hoewel ik een voorliefde heb voor alles wat met inrichting te maken heeft, ben ik er de laatste tijd meer mee bezig dan ooit. Omdat ik grotendeels thuiswerk, en we vaak met het hele gezin thuis zijn, vind ik het nog belangrijker dat we ons allemaal thuis voelen. En waar ik onlangs achter ben gekomen, is dat dat heel goed lukt met aardse kleuren. Tinten die in de natuur voorkomen, geven sfeer en passen goed in onze huiskamer die overdag veel licht krijgt. Dankzij de naturel kleuren blijft het op elk moment van de dag aangenaam en gezellig in huis.

Bij aardse kleuren denk je al snel aan terracotta en okergeel of roestbruin. Dat zijn juist niet de kleuren waar ik het over heb. Aardse kleuren die rechtstreeks uit de natuur komen zijn toch vaak wat genuanceerder. Allerlei bruinschakeringen die doen denken aan hout van struik en boom. En wat dacht je van de kleuren van de grond onder je voeten: klei, zand, leem en misschien zelfs verdord gras.

Als ik die kleuren vertaal naar mijn eigen interieur: de houten vloer past heel goed bij de kleikleurige muur die rust brengt en tegelijkertijd spannend is. De onbewerkte houten kast past perfect, de lichtbruine kleur lijkt voor de muur gemaakt te zijn. Nu nog op zoek naar accessoires om accenten te leggen, ik kies voor allerlei tinten groen om een beetje ‘bite’ in het kleurenpalet toe te voegen. De kleurschakeringen die ook in de natuur voorkomen, zorgen ervoor dat je er naar kunt blijven kijken. 

 • Pin It

Wil je weten welke aardse kleuren

in jouw interieur passen?
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP