HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

geschreven door / vrijdag, 22 januari 2021

Om van je huis echt een thuis te maken, in plaats van een showroom, moet je het een persoonlijke ‘touch’ geven. Iedereen die binnenkomt moet jouw stijl voelen. Dat lukt je niet door dezelfde canvas prints te kopen als ieder ander… Aankleding zit in de persoonlijke noot.

Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

Tegenwoordig is het aankleden van je huis een fluitje van een cent geworden. Maar hoe voorkom je dat je een dertien in een dozijn interieur krijgt? 
Recentelijk heb ik zelf mijn hele benedenverdieping een totale make-over gegeven, van een nieuwe vloer tot aan meubels, raambekleding en kleuren. Al met al liep dat behoorlijk uit de hand, dus als ik allereerst één tip mag geven, dan is het wel om per ruimte (dus klein) te beginnen. 

Neem vooral ook de tijd. Ga er eens goed voor zitten en bekijk je huidige interieur. Welke kleuren zie je veel? Allemaal blauwe vaasjes of juist rode accessoires verraden onmiddellijk je passie. Als je dan ineens besluit om alles over de witte boeg te gooien, past je interieur misschien niet meer bij je gevoel.

Bekijk je meubels. Wat kan eruit, en wat niet? Hou je je bankstel of dat ene unieke (erf)stuk? Door bijzondere elementen te behouden, creëer je precies die herkenbaarheid waar jouw naam op staat. Vervolgens draait je interieurplan om deze eyecatchers. Van kleur tot materiaalkeuze.

De unieke Indonesische teak houten kast die ik ooit importeerde, en mijn buffel lederen Indian red bankstel mochten blijven en werden de ‘center pieces’. In eerste instantie wilde ik een groot schilderij wegdoen dat ik nog uit Thailand meenam, maar verrassend genoeg heb ik daar uiteindelijk mijn hele kleurenpalet omheen gebouwd. De terracotta tinten, oker, warm bruin en indigo, bleken uiteindelijk mijn persoonlijke passie kleuren. Zo kwam het dat ik tóch weer koos voor een donkere vloer. 

Een leuke opsteker; de jongen van de legservice kwamen binnen en riep ‘Oh ja! Dit past helemaal hier! Ik vond de kleur van de vloer niet mooi, maar nu ik het hier zie snap ik het helemaal!’ - Kun je nagaan… Toen was het overgrote deel van de meubels er al uit. 

 • Pin It

Wat maakt een design interieur af?

Wij helpen je bij het maken van die keuzes!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP