HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

geschreven door / vrijdag, 22 januari 2021

Om van je huis echt een thuis te maken, in plaats van een showroom, moet je het een persoonlijke ‘touch’ geven. Iedereen die binnenkomt moet jouw stijl voelen. Dat lukt je niet door dezelfde canvas prints te kopen als ieder ander… Aankleding zit in de persoonlijke noot.

Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

Tegenwoordig is het aankleden van je huis een fluitje van een cent geworden. Maar hoe voorkom je dat je een dertien in een dozijn interieur krijgt? 
Recentelijk heb ik zelf mijn hele benedenverdieping een totale make-over gegeven, van een nieuwe vloer tot aan meubels, raambekleding en kleuren. Al met al liep dat behoorlijk uit de hand, dus als ik allereerst één tip mag geven, dan is het wel om per ruimte (dus klein) te beginnen. 

Neem vooral ook de tijd. Ga er eens goed voor zitten en bekijk je huidige interieur. Welke kleuren zie je veel? Allemaal blauwe vaasjes of juist rode accessoires verraden onmiddellijk je passie. Als je dan ineens besluit om alles over de witte boeg te gooien, past je interieur misschien niet meer bij je gevoel.

Bekijk je meubels. Wat kan eruit, en wat niet? Hou je je bankstel of dat ene unieke (erf)stuk? Door bijzondere elementen te behouden, creëer je precies die herkenbaarheid waar jouw naam op staat. Vervolgens draait je interieurplan om deze eyecatchers. Van kleur tot materiaalkeuze.

De unieke Indonesische teak houten kast die ik ooit importeerde, en mijn buffel lederen Indian red bankstel mochten blijven en werden de ‘center pieces’. In eerste instantie wilde ik een groot schilderij wegdoen dat ik nog uit Thailand meenam, maar verrassend genoeg heb ik daar uiteindelijk mijn hele kleurenpalet omheen gebouwd. De terracotta tinten, oker, warm bruin en indigo, bleken uiteindelijk mijn persoonlijke passie kleuren. Zo kwam het dat ik tóch weer koos voor een donkere vloer. 

Een leuke opsteker; de jongen van de legservice kwamen binnen en riep ‘Oh ja! Dit past helemaal hier! Ik vond de kleur van de vloer niet mooi, maar nu ik het hier zie snap ik het helemaal!’ - Kun je nagaan… Toen was het overgrote deel van de meubels er al uit. 

 • Pin It

Wat maakt een design interieur af?

Wij helpen je bij het maken van die keuzes!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP