STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

geschreven door / vrijdag, 22 januari 2021

Om van je huis echt een thuis te maken, in plaats van een showroom, moet je het een persoonlijke ‘touch’ geven. Iedereen die binnenkomt moet jouw stijl voelen. Dat lukt je niet door dezelfde canvas prints te kopen als ieder ander… Aankleding zit in de persoonlijke noot.

Een persoonlijke touch maakt jouw interieur

Tegenwoordig is het aankleden van je huis een fluitje van een cent geworden. Maar hoe voorkom je dat je een dertien in een dozijn interieur krijgt? 
Recentelijk heb ik zelf mijn hele benedenverdieping een totale make-over gegeven, van een nieuwe vloer tot aan meubels, raambekleding en kleuren. Al met al liep dat behoorlijk uit de hand, dus als ik allereerst één tip mag geven, dan is het wel om per ruimte (dus klein) te beginnen. 

Neem vooral ook de tijd. Ga er eens goed voor zitten en bekijk je huidige interieur. Welke kleuren zie je veel? Allemaal blauwe vaasjes of juist rode accessoires verraden onmiddellijk je passie. Als je dan ineens besluit om alles over de witte boeg te gooien, past je interieur misschien niet meer bij je gevoel.

Bekijk je meubels. Wat kan eruit, en wat niet? Hou je je bankstel of dat ene unieke (erf)stuk? Door bijzondere elementen te behouden, creëer je precies die herkenbaarheid waar jouw naam op staat. Vervolgens draait je interieurplan om deze eyecatchers. Van kleur tot materiaalkeuze.

De unieke Indonesische teak houten kast die ik ooit importeerde, en mijn buffel lederen Indian red bankstel mochten blijven en werden de ‘center pieces’. In eerste instantie wilde ik een groot schilderij wegdoen dat ik nog uit Thailand meenam, maar verrassend genoeg heb ik daar uiteindelijk mijn hele kleurenpalet omheen gebouwd. De terracotta tinten, oker, warm bruin en indigo, bleken uiteindelijk mijn persoonlijke passie kleuren. Zo kwam het dat ik tóch weer koos voor een donkere vloer. 

Een leuke opsteker; de jongen van de legservice kwamen binnen en riep ‘Oh ja! Dit past helemaal hier! Ik vond de kleur van de vloer niet mooi, maar nu ik het hier zie snap ik het helemaal!’ - Kun je nagaan… Toen was het overgrote deel van de meubels er al uit. 

 • Pin It
Wijzonol Decokay Design Verf AS-Creation Decokay Design Gordijnen Holland Haag Toppoint Decokay Design shutters Decokay Design vloeren Interfloor A House of Happiness Sikkens Unilux BN Wallcoverings Arte Desso Sigma Eijffinger Luxaflex Pure & Original dib JAB Decokay Design Raamdecoratie COREtec

Wat maakt een design interieur af?

Wij helpen je bij het maken van die keuzes!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay
  Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP