HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Sigma: niet één kleur, maar een heel palet!

geschreven door / vrijdag, 25 september 2020

Ze zijn bekend gemaakt! ‘Be Well, Be True, Be Wild’, dat zijn de toepasselijke namen van de kleurenpaletten van het jaar 2021. In totaal drie combinaties dus, waarbij steeds één kleur de basis is; Transcend. Nu nog kijken hoever we boven onszelf uit kunnen stijgen met DIY dit jaar...

Sigma: niet één kleur, maar een heel palet!

Elk jaar kijk ik verwachtingsvol uit naar de kleur van het jaar van de bekendste verfmerken. Toen er dit jaar niet één kleur kwam, maar drie paletten van ieder drie kleuren, was ik dan ook meer dan aangenaam verrast! 

Juist die combinaties zijn zo belangrijk voor een interieur. Dát is waar ik op Pinterest naar zoek, wanneer ik met een ruimte in huis aan de slag ga. Ik ga uit van de bestaande kleuren, en kijk in welk palet een eventuele nieuwe kleur past. Want je wil heus wel een beetje trendy zijn, maar niet lukraak elk jaar maar weer met de mode mee huppelen, zeker niet als dat gewoon niet past in jouw interieur. 

Als je iets hebt om je aan vast te houden, kun je bovendien met een paar accenten een kleur helemaal omvormen naar jouw stijl. Dan kom ik trouwens meteen op die drie paletten, ze hebben namelijk alledrie één basis; de kleur Transcend. En dat is een kleur die zich makkelijk laat combineren. Hij heeft veel warmte door wat rood erin, maar is toch op het oog een rustige, beige tint.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik soms een beetje lacherig word als ik designers over kleur hoor praten… Ik weet dat het heel belangrijk is, maar soms zou je bijna denken dat enkel en alleen met het gebruik van wat kleur, je leven weer op orde is… Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar misschien ben ik daar gewoon wat te nuchter voor. 

De drie paletten hebben de klinkende namen: ‘Be Well, Be True en Be Wild’. En dat zijn welbeschouwd eigenlijk zeer goed gekozen namen. Zo zie je dat kleur wel degelijk een gevoel uitdrukt. 

Voor ieder wat wils’ met een rustige basis, dat is het credo van 2021.

 • Pin It

Transcend laten mengen?

kom snel naar de winkel
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP