HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Sigma: niet één kleur, maar een heel palet!

geschreven door / vrijdag, 25 september 2020

Ze zijn bekend gemaakt! ‘Be Well, Be True, Be Wild’, dat zijn de toepasselijke namen van de kleurenpaletten van het jaar 2021. In totaal drie combinaties dus, waarbij steeds één kleur de basis is; Transcend. Nu nog kijken hoever we boven onszelf uit kunnen stijgen met DIY dit jaar...

Sigma: niet één kleur, maar een heel palet!

Elk jaar kijk ik verwachtingsvol uit naar de kleur van het jaar van de bekendste verfmerken. Toen er dit jaar niet één kleur kwam, maar drie paletten van ieder drie kleuren, was ik dan ook meer dan aangenaam verrast! 

Juist die combinaties zijn zo belangrijk voor een interieur. Dát is waar ik op Pinterest naar zoek, wanneer ik met een ruimte in huis aan de slag ga. Ik ga uit van de bestaande kleuren, en kijk in welk palet een eventuele nieuwe kleur past. Want je wil heus wel een beetje trendy zijn, maar niet lukraak elk jaar maar weer met de mode mee huppelen, zeker niet als dat gewoon niet past in jouw interieur. 

Als je iets hebt om je aan vast te houden, kun je bovendien met een paar accenten een kleur helemaal omvormen naar jouw stijl. Dan kom ik trouwens meteen op die drie paletten, ze hebben namelijk alledrie één basis; de kleur Transcend. En dat is een kleur die zich makkelijk laat combineren. Hij heeft veel warmte door wat rood erin, maar is toch op het oog een rustige, beige tint.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik soms een beetje lacherig word als ik designers over kleur hoor praten… Ik weet dat het heel belangrijk is, maar soms zou je bijna denken dat enkel en alleen met het gebruik van wat kleur, je leven weer op orde is… Dat zou mooi zijn natuurlijk, maar misschien ben ik daar gewoon wat te nuchter voor. 

De drie paletten hebben de klinkende namen: ‘Be Well, Be True en Be Wild’. En dat zijn welbeschouwd eigenlijk zeer goed gekozen namen. Zo zie je dat kleur wel degelijk een gevoel uitdrukt. 

Voor ieder wat wils’ met een rustige basis, dat is het credo van 2021.

 • Pin It

Transcend laten mengen?

kom snel naar de winkel
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP