STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Laat patronen werken in huis

geschreven door / woensdag, 21 oktober 2020

Werken met patronen in huis, durf jij het aan? Wil je weten hoe je met een hippe print jouw huis tot leven brengt? Of wil je inspiratie welk dessin het beste in jouw interieur past? Lees dan snel verder!

Laat patronen werken in huis

Dat ik gek ben op patronen in huis wist ik allang. Als puber had ik behang met gave, vloeiende lijnen die met elkaar verbonden waren in een terugkerend geheel. Ook nu gaat er niets boven een stoer patroon hier en daar. Of dat niet een beetje saai is? Helemaal niet. Want met patronen in huis zie je de hele dag iets anders. Afhankelijk van de lichtinval, het tijdstip en de plek waar je zit of staat, ziet een patroon op de muur, vloer of voor het raam, er steeds net een beetje anders uit. En dat is wat werken met patronen in huis juist zo leuk maakt. 

Toch moest ik eerlijk gezegd wel even wennen toen mijn man aan kwam zetten met een nieuw grijs reliëf behang met een industriële print voor onze slaapkamer. Zou het patroon niet te heftig worden voor deze rustgevende plek? En zou het grijs niet te veel overheersen? En passen mijn gordijnen wel bij dit sprekende dessin? 

Maar wat ben ik blij dat we het gedaan hebben. Op elk moment van de dag ziet het behang er anders uit. Van een koele en energieke blauwe tint in de ochtend, tot een warme en rustige zilvergroene uitstraling in de avond. Een slaapkamer om van te dromen. En dat allemaal dankzij dat leuke behang, en natuurlijk de uitstekende keuze van mijn wederhelft. 

 • Pin It
Eijffinger Desso JAB COREtec Decokay Design Verf Wijzonol Sikkens Interfloor Unilux Decokay Design Raamdecoratie Holland Haag Toppoint Decokay Design vloeren AS-Creation Sigma Arte A House of Happiness Pure & Original Decokay Design Gordijnen Luxaflex BN Wallcoverings Decokay Design shutters dib

Patronen in huis te druk?

Gewoon durven en doen!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 
 • Scandinavisch wonen 2.0!
  Ondanks mijn totaal andere smaak, denk ik elke keer dat ik bij mijn zus binnenloop; ‘wat is het hier toch gezellig'. En tóch lekker modern, licht en opgeruimd! Zij heeft de Scandinavische woonstijl ten voeten uit. Toch heeft ze gekke twists met bamboe behang en een jungle stoel.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP