HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Herfststormen en winterkou!

gepost door / donderdag, 8 februari 2018
Herfststormen en winterkou!

Niet alleen ondervind je hinder van de vrieskou (hagel, sneeuw en ijs), maar ook van nattigheid, bijvoorbeeld wanneer het flink stort buiten.Bij onze achterdeur (waar iedereen door naar binnenkomt) hangt een bordje: “life is made of choices…. remove your shoes or scrub the floor”. Duidelijke taal ;) Geen discussie mogelijk, dus bij ons gaan de schoenen altijd uit. Weer of geen weer. Misschien is dit wel de beste oplossing, wanneer je iemand niet door het hele huis wilt volgen.Wanneer je liever de stappers aanhoudt, is het in eerste instantie verstandig om te kiezen voor een goede schoonloop mat. Schoonloopmatten voorkomen dat vuil in huis komt. Zoals rubberen deurmatten, kokosmatten of inloopmatten. Deze zijn verkrijgbaar bij Decokay.

Kies daarnaast voor een vloer die je goed kunt dweilen en waar geen vuil in trekt.


COREtec


COREtec

Deze pvc vloeren zijn verkrijgbaar in plank- en tegel formaat en worden, afhankelijk van de ruimte los (d.w.z. zonder click systeem of lijm) tegen elkaar aan op een vlakke, niet indrukbare ondergrond gelegd.

Je kunt bij het onderhoud van pvc vloeren volstaan met stofzuigen, vegen met een zachte bezem en van tijd tot tijd dweilen.


Decokay Design

Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen.


Decokay Design

Een voordeligere keus is vinyl. Dit is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.  Wanneer er uiteindelijk toch nog familieleden of vrienden zijn die er een feestje van weten te maken, kunnen ze rechtstreeks doorlopen naar de bezemkast ;).

Laat je informeren bij Decokay welk type vloer het beste bij jou past.

Deze blog is gepost door, Janneke Potuyt

Janneke Potuyt  is interieurontwerper en stylist bij Potuyt interieurstyling & advies en verkoopadviseur bij Decokay Steenwijk.

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP