STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!

geschreven door

Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!

Swipend door vakantiefoto’s mijmer ik weg bij aardse tinten van de Afrikaanse savanne, koele zachte blauwen van Scandinavië en terra gekleurde varianten van de Mediterranee. Oef wat word ik daar relaxed van! De natuur met z’n uitgebreide palet van aardse kleuren geeft mij tegelijkertijd een kracht die ik in elke vezel voel. En ik sta te popelen om mijn reislustige verleden terug te laten komen in de kleuren in huis. 

Eigenlijk stond ik er niet zo bij stil, maar nu ik eens goed naar de foto’s van mijn reizen kijk die ik in de loop der jaren gemaakt heb, zijn het vooral de kleuren die indruk op me maken en die herinneringen bovenhalen. Maar, realiseer ik me, wanneer ik met mijn kinderen door het bos loop, ook de tinten van dichtbij zijn inspirerend en rustgevend. Kijk alleen al naar hoe het zonlicht gefilterd door het bladerdek op de zandgrond schijnt. En hoe de lucht achter ons huis ‘s avonds spectaculair roze en rood kleurt als de zon onder gaat. 

Je zult misschien denken dat ik daardoor in mijn nopjes ben met de bekendmaking van de Kleur van het jaar, Brave Ground. Eerlijk gezegd was ik daar sceptisch over. Te saai, te gewoon, dacht ik aanvankelijk. Pas toen ik de complementerende kleurenpaletten zag, was ik verkocht. De kracht van die aardse tint Brave Ground is dat hij andere tinten laat shinen!

Prachtig hoe okergeel er mee blendt en hoe sereen en fris het wordt in combinatie met zachte blauwe en groene kleuren. 

Over die mooie luchten bij zonsondergang gesproken, die wil je toch langer zien dan de luttele minuten op een zwoele zomeravond. Ik ga daarom roze en rode tinten combineren met aardse in mijn slaapkamer! En dat doe ik door twee in elkaar overlopende wyber-vormen in rood en aardetint tegen een roze muur. Spannend!

 • Pin It

Wij mengen alle verf

Ook Brave Ground, kleur van het jaar 2021

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Perfect Matt zonder spat!
  Het kan je bijna niet ontgaan zijn… de #toiletmakeover is trending. Op Facebookgroepen gooit men alles in de strijd om het kamertje dat het meest privé is in huis, te pimpen tot een koninklijk verblijf. Het kriebelt alweer natuurlijk...

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP