STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam

geschreven door

Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!

Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam

Marmer of geen marmer? Echt lang hoefde ik er niet over na te denken. De marmerlook geeft me niet alleen een rijk gevoel, het brengt ook rust in mijn interieur. Rust met een interessant randje, want naar marmer kan ik blijven kijken!

Weet jij nog wat je het allermooiste vond in je ouderlijk huis? Ik wel! Toen mijn ouders een nieuwe keuken aanschaften, was het marmeren keukenblad mijn absolute favoriet. Uren kon ik ernaar en zag ik hoe de kleuren in het keukenblad, steeds een ander patroon leken aan te nemen. In de avond leek het wel een schatkist die me tegemoet fonkelde. En ook al ben ik al jarenlang het huis uit, nog steeds heeft marmer een prettige uitwerking op me. En niet alleen in de keuken!

Toch was marmer niet het eerste waar ik aan dacht toen we onlangs een nieuw behang voor de hal gingen uitzoeken. De niet zo ruime hal is de eerste ontmoeting met ons huis, en kan wel wat extra aandacht gebruiken. Dus gingen we op zoek naar een behang in een lichte kleur om de ruimte groter te laten lijken, en die een voorproefje was op de rest van ons gezellige huis.

Ik moet bekennen dat ik een beetje besluiteloos was op onze zoektocht. Totdat ik zag dat marmer ook heel goed op de muur kan. De keuze was snel gemaakt: een wit behang met een prachtige, donkere marmerprint. Chique en luxe. En als ik heel goed kijk, zo in de avond, is het net alsof ik de fonkelingen in de schatkist, weer een klein beetje terugzie. 

 • Pin It
A House of Happiness Pure & Original Decokay Design Raamdecoratie Desso Wijzonol COREtec Eijffinger BN Wallcoverings Sikkens Interfloor Luxaflex Sigma Holland Haag Decokay Design Gordijnen Toppoint Decokay Design vloeren JAB Decokay Design Verf dib AS-Creation

Marmer kan overal

zelfs op de muur geeft marmer luxe

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP