HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Urban jungle - interieur trend

gepost door / maandag, 27 februari 2017
Urban jungle - interieur trend

De afgelopen jaren zijn alle kamerplanten uit de interieur s verdwenen tot hooguit een enkele orchidee in een deftige pot. Langzaam kwam de cactus terug maar nu mogen we helemaal los! Van palmen tot kamerlinden, vensterbanken en tafels vol!

Natuurlijk hoeft het helemaal niet zo overdreven. Laat je inspireren en kijk of deze trend je aanspreekt. Misschien is één grote plant in een kale hoek al voldoende en dan maar eens kijken wat voor effect het heeft. Een groot voordeel is dat planten lucht zuiverend werken dus ze zijn gezond en rustgevend.

Deze blog besteed ik aan de urban jungle trend in je interieur


Groen, groener, groenst
Groen is razend populair, combineer verschillende tinten groen om de natuurlijke atmosfeer in huis te halen. Voor je muren of je meubels doe je dat met verf, behang of met stoffen. 


Groen op de muur van: 1.Pure & Original 2. Flexa 
 
Kamerplanten
Van losse cactus tot gevulde plantenbakken in je woonkamer: het kan en mag allemaal. De ouderwetse planten zoals de Monstera, Ficus en hangplanten zijn weer helemaal terug van weg geweest. Laat je goed voorlichten over de verzorging zodat je weet wat de planten nodig hebben.
Tip: De tijd van 2 plantjes op de vensterbank is voorbij, tegenwoordig kies je voor een XXL variant als “kamerboom”. Of je gaat de hoogte in en hangt de planten aan het plafond. Op deze manier verbind je buiten met binnen.

Kamerplanten van: mooiwatplantendoen.nl 

Botanische prints
Posters of behang met botanische prints zie je steeds meer. Het is een makkelijke en snelle manier om deze groen trend in huis te halen. Zet een paar planten op een kastje en behang de muur of een paneel met zo’n vintage print. Of je vervangt de gordijnen voor een zachte groen tint. Combineer met natuurlijke materialen als hout, rotan en bamboe voor een warm effect. 

Collectie Geo Nature van Eijffinger 


Gordijn Jolie van Eijffinger 
 
Voor de kleintjes
Groen op de kinderkamer is ook erg mooi. Kies voor zacht groen op de babykamer. Jongenskamers mogen wat stoerder in legergroen of met een avontuurlijk behang van Onszelf. Je waant je in de jungle.... Ik hoop je weer te hebben geïnspireerd, tot de volgende keer!
De producten in deze blog-post zijn verkrijgbaar bij de Decokay winkels. Vraag bij de medewerkers naar de mogelijkheden. 

Deze blog is gepost door, Marije Develing

Marije Develing is Interieurontwerper en stylist bij Maison Belle en deelt haar passie voor wonen in de blogs van Decokay. www.maisonbelle.nl

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP