HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Decokay stylingadvies

gepost door / dinsdag, 24 november 2015
Decokay stylingadvies

Wat wil ik nou, wat is er mogelijk, wat gaat het kosten en hoe combineer ik de verschillende dingen met elkaar? Dan is het heel fijn dat er een specialist is die je daarbij kan helpen.
Zo’n advies kan net zo uitgebreid worden als je zelf wilt.

Het gemakkelijkste is om gewoon eens bij ons binnen te lopen en geheel vrijblijvend met één van onze stylistes een gesprek aan te gaan. Kijk rustig eens in de behangboeken, loop eens door de gordijnenhoek, verdiep je in de mogelijkheden voor raamdecoratie en kijk wat je mooi vindt. We zijn dagelijks beschikbaar om je van advies te voorzien.

Als je een serieuzer advies wilt hebben, maak je thuis alvast wat foto’s van de ruimte die je wilt veranderen. Neem een plattegrond mee en bijvoorbeeld wat stalen van de bank of de meubels. Om ook het kostenaspect in kaart te kunnen brengen, neem je wat globale maten van de ramen en de kamer.

We kunnen dan een concreter plan maken om de ruimte die zal worden aangepakt zo goed mogelijk te kunnen inrichten. Samen met één van onze stylistes ga je onder het genot van een kopje koffie of thee aan tafel zitten en maak je jouw plannen kenbaar. Aan de hand van jouw persoonlijke smaak kunnen we dan een kleur en materiaaladvies maken. Omdat je ook al wat maten hebt meegenomen, kunnen we ook een indicatie van de kosten maken. Zo heb je al enig idee van wat zo’n plan zal gaan kosten. Als je een wat uitgebreider advies wilt hebben, is het raadzaam om vooraf telefonisch of per mail alvast een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat iemand alvast op de hoogte is van je komst zodat er alle aandacht voor jouw plannen zal zijn.

Wil je het nu helemaal goed aanpakken, dan maak je een afspraak voor een stylingadvies aan huis. We komen dan tegen een vergoeding bij je thuis om ter plaatse te bekijken hoe jouw huis eruit ziet, wat je woonstijl is en wat er eventueel veranderd zou kunnen worden. Tijdens dit bezoek van circa een uur kun je ons alles laten zien wat je wilt aanpakken en kunnen we overleggen wat wel en wat niet mogelijk is. We hebben kleurstalen bij ons om te kunnen bepalen hoe bepaalde kleuren in jouw omgeving uitkomen. Want hoe een favoriete kleur uitpakt heeft alles te maken met de lichtval en de kleuren die al in de omgeving zijn als meubels, vloer en dergelijke.

Na dit gesprek bij je thuis, maken we een vervolgafspraak in de winkel. Dat kan aansluitend aan het advies aan huis of juist liever op een ander tijdstip. We gaan dan met de ideeën die thuis zijn opgedaan aan de slag om een vertaling te maken naar de producten uit onze collecties. We maken dan een mooi plaatje van alle uitgekozen producten en kleuren en kunnen een indicatie van de kosten geven. Als het plan helemaal naar wens is, maken we weer een afspraak bij je thuis om de exacte maten in te meten en een definitieve prijsopgave te kunnen doen.

Zoals je ziet zijn er nogal wat mogelijkheden om een persoonlijk stylingadvies te krijgen. Je bepaalt zelf wat je wilt en welk budget je hebt. Wij nemen graag de uitdaging aan om binnen dat budget een leuk plan op te stellen.

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoorn

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP