HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Decokay stylingadvies

gepost door / dinsdag, 24 november 2015
Decokay stylingadvies

Wat wil ik nou, wat is er mogelijk, wat gaat het kosten en hoe combineer ik de verschillende dingen met elkaar? Dan is het heel fijn dat er een specialist is die je daarbij kan helpen.
Zo’n advies kan net zo uitgebreid worden als je zelf wilt.

Het gemakkelijkste is om gewoon eens bij ons binnen te lopen en geheel vrijblijvend met één van onze stylistes een gesprek aan te gaan. Kijk rustig eens in de behangboeken, loop eens door de gordijnenhoek, verdiep je in de mogelijkheden voor raamdecoratie en kijk wat je mooi vindt. We zijn dagelijks beschikbaar om je van advies te voorzien.

Als je een serieuzer advies wilt hebben, maak je thuis alvast wat foto’s van de ruimte die je wilt veranderen. Neem een plattegrond mee en bijvoorbeeld wat stalen van de bank of de meubels. Om ook het kostenaspect in kaart te kunnen brengen, neem je wat globale maten van de ramen en de kamer.

We kunnen dan een concreter plan maken om de ruimte die zal worden aangepakt zo goed mogelijk te kunnen inrichten. Samen met één van onze stylistes ga je onder het genot van een kopje koffie of thee aan tafel zitten en maak je jouw plannen kenbaar. Aan de hand van jouw persoonlijke smaak kunnen we dan een kleur en materiaaladvies maken. Omdat je ook al wat maten hebt meegenomen, kunnen we ook een indicatie van de kosten maken. Zo heb je al enig idee van wat zo’n plan zal gaan kosten. Als je een wat uitgebreider advies wilt hebben, is het raadzaam om vooraf telefonisch of per mail alvast een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat iemand alvast op de hoogte is van je komst zodat er alle aandacht voor jouw plannen zal zijn.

Wil je het nu helemaal goed aanpakken, dan maak je een afspraak voor een stylingadvies aan huis. We komen dan tegen een vergoeding bij je thuis om ter plaatse te bekijken hoe jouw huis eruit ziet, wat je woonstijl is en wat er eventueel veranderd zou kunnen worden. Tijdens dit bezoek van circa een uur kun je ons alles laten zien wat je wilt aanpakken en kunnen we overleggen wat wel en wat niet mogelijk is. We hebben kleurstalen bij ons om te kunnen bepalen hoe bepaalde kleuren in jouw omgeving uitkomen. Want hoe een favoriete kleur uitpakt heeft alles te maken met de lichtval en de kleuren die al in de omgeving zijn als meubels, vloer en dergelijke.

Na dit gesprek bij je thuis, maken we een vervolgafspraak in de winkel. Dat kan aansluitend aan het advies aan huis of juist liever op een ander tijdstip. We gaan dan met de ideeën die thuis zijn opgedaan aan de slag om een vertaling te maken naar de producten uit onze collecties. We maken dan een mooi plaatje van alle uitgekozen producten en kleuren en kunnen een indicatie van de kosten geven. Als het plan helemaal naar wens is, maken we weer een afspraak bij je thuis om de exacte maten in te meten en een definitieve prijsopgave te kunnen doen.

Zoals je ziet zijn er nogal wat mogelijkheden om een persoonlijk stylingadvies te krijgen. Je bepaalt zelf wat je wilt en welk budget je hebt. Wij nemen graag de uitdaging aan om binnen dat budget een leuk plan op te stellen.

Deze blog is gepost door, Marleen, Decokay Brona Apeldoorn
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 16 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Advies
  Een Basic woonstijl past in elk huis
  Wil jij het gevoel van een natuurlijk interieur? Met veel hout en materialen die je terugvindt in de natuur? Dan kies je al snel voor een Basic woonstijl. En je kunt er alle kanten mee op. Laat gerust je eigen creativiteit stromen. Kom je er niet uit? Dan helpt Decokay je verder op weg.
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +
 • 12 November 2018 door Willeke van Uden, in Product
  Wintervibes? Creëer je eigen warme wooneiland...
  Nu de kou het land weer in komt, zijn warmte en geborgenheid (naast sfeer en eenheid) belangrijke elementen in je huis. En die komen samen in een behaaglijk en stijlvol vloerkleed. Een vloerkleed of karpet maakt jouw interieur af. Welk kleed past in jouw interieur? Bij Decokay vind je vast het kleed van jouw keuze!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP