STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De vloer op

geschreven door / woensdag, 13 mei 2020

Bijna niets is zo bepalend in huis als de vloer. Je doet er als het goed is immers jaren mee. Hij moet dus tegen een stootje kunnen, tijdloos, onderhoudsvriendelijk en misschien ook wel anti-allergisch of vochtbestendig zijn. Functioneel en toch mooi. En in hoeverre laat je milieuvriendelijkheid meewegen in je beslissing voor een vloer? 

De vloer op

Laatst was ik bij vrienden op bezoek in hun nieuwe huis. Ze hadden beneden prachtig pvc met een gietvloer-look laten leggen in een off white tint. Ik werd er op slag verliefd op. De ruimte voelde er open, fris en schoon door. En totaal niet kil, zoals ik eigenlijk verwacht had. Als kers op de taart hadden ze een complete wand behangen met idyllisch ogende palmbomen en heuvels in dezelfde neutrale kleur als de vloer. 

Boven werd ik opnieuw verrast. Daar lag een kurkvloer over de gehele verdieping. Ook dat voelde warm en knus. Revival of the seventies? Wat mij betreft wel, want kurk is een natuurproduct dat biologisch afbreekbaar en recyclebaar is. Best iets om bij stil te staan.  

Het is dat ik nog tevreden ben met mijn licht houten planken beneden en dito kleur laminaat boven, anders was ik overstag gegaan voor zo’n industrieel ogende gietvloer of milieuvriendelijke kurkvloer. Alhoewel, een pvc of vinylvloer is ook aantrekkelijk. Tja, het blijft best lastig om de keuze voor een vloer te maken. Je loopt er dagelijks op en het is zeer bepalend voor de uitstraling van je interieur. En als ie ligt, ga je ‘m niet zomaar vervangen. Bovendien zijn de wensen en eisen die je aan een vloer stelt per vertrek weer anders. 

Geïnspireerd door mijn vrienden verdiep ik me wat meer in vloeren. Ik ontdek dat zo’n pvc vloer, die tegenwoordig echt in enorm veel dessins verkrijgbaar is, ook geschikt is voor een vochtige ruimte als de badkamer. Ideaal, want prijstechnisch zijn ze interessant. En mijn idee dat tapijt oubollig is, klopt echt niet meer. Zacht, comfortabel voor de voetjes, en in vele mooie kleuren en afwerkingen. Misschien toch de slaapkamers binnenkort maar eens aanpakken. 

 

 • Pin It

Een vloer...

kies je voor jaren!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. En Bright Skies brengt mij letterlijk in vervoering.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP